Na trati Veselí nad Lužnicí – Jihlava narazila lokomotiva do spadlého stromu, došlo ke zranění strojvedoucího

Publikuje: David Bárta — 04. 12. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Na trati Veselí nad Lužnicí – Jihlava narazila lokomotiva do spadlého stromu, došlo ke zranění strojvedoucího

Zraněním strojvedoucího a hmotné škodě na majetku Správy železnic skončila nehoda projíždějícího vlaku na trati Veselí nad Lužnicí – Jihlava.

Vlak, dle informací Českých drah narazil v plné rychlosti do spadlého stromu. Informace o nehodě dnes potvrdila portálu Novinky.cz také mluvčí Správy železnic Radka Pistoriusová.

Na trati Veselí nad Lužnicí – Jihlava, v úseku Jihlava město – Rantířov narazila lokomotiva do spadlého stromu na trati, došlo ke zranění strojvedoucího, poškození lokomotivy a trakčního vedení, vlaky nahrazujeme autobusem,“ uvedli k nehodě České dráhy na Twitteru. Trakční vedení bylo poškozeno na přibližně 250 metrech trati.

Omezení se dotkne zejména rychlíků mezi Plzní a Brnem a také regionálních spojů.

Původní odhad přerušení provozu Správa železnic posunula z nedělního odpoledne až na pondělní poledne. To bude znamenat výrazné komplikace pro cestující.

DŘÍVE JSME PSALI:

Vlak v České Lípě narazil do stromu. 32 cestujících z osobního vlaku museli hasiči evakuovat

Nikola Macáková — 28. 05. 2022
V sobotních dopoledních hodinách došlo k nárazu vlaku do stromu v České Lípě - Častolovicích. Hasiči museli evakuovat 32 cestujících.

Oprava trakčního vedení v úseku Rantířov – Jihlava město bude trvat až do 5. prosince, do cca 12:00 hod. (aktuální odhad), přerušení provozu se prodlouží, zajišťujeme co nejvíce autobusů,“ uvedli aktuálně České dráhy na sociální síti.

Související témata
Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu