U obce Svržno se srazil vlak s koňmi. Na místě zahynulo pět koní

Publikuje: Nikola Macáková — 08. 11. 2022
Zdroj: Barbora Šmaterová / Policie ČR (tiskový servis)
Úvodní stránka » Zprávy z domova » U obce Svržno se srazil vlak s koňmi. Na místě zahynulo pět koní

Na železniční trati u obce Svržno došlo v neděli odpoledne ke střetu osobního vlaku s koňmi. Na místě zahynulo pět koní.

O případu informovala v tiskové zprávě policejní mluvčí Barbora Šmaterová s tím, že na místě zasahovali policisté a byli přivoláni také profesionální hasiči.

Na železniční trati u obce Svržno došlo ke střetu osobního vlaku s koňmi. Zdroj: Policie ČR (tiskový servis)

Šetřením bylo zjištěno, že stádo koní se pohybovalo v blízkosti železniční trati a místo toho, aby se koně před vlakem rozutekly, běžely naopak proti němu, čímž došlo ke střetu a k usmrcení celkem pěti koní. Ve vlaku, který jel ve směru od obce Svržno na obec Újezd sv. Kříže, v té době cestovalo šest osob, čtyři cestující a dvě osoby jako obsluha vlaku. Při střetu nedošlo ke zranění osob,“ uvedla Barbora Šmaterová.

Na místo se dále dostavila inspekce Českých drah, která si celou věc převzala. Případ evidují poběžovičtí policisté,doplnila mluvčí policie.

Související témata
Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu