Na Karlovarsku havarovalo osobní vozidlo, pro řidiče letěl vrtulník

Publikuje: Nikola Macáková — 05. 07. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Na Karlovarsku havarovalo osobní vozidlo, pro řidiče letěl vrtulník

K vážné dopravní nehodě jednoho osobního automobilu došlo na silnici, ve směru z Kyselky do Karlových Varů kolem půlnoci ze 4. na 5. července.

Na místě zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému.

„Přivolaní hasiči vyprostili těžce zraněného řidiče ze zdemolovaného automobilu za použití hydraulických nástrojů. Dále zajistili prostor pro přistání vrtulníku a po nezbytném přednemocničním ošetření záchranáři pomohli s transportem zraněné osoby na místo přistání. Celkem u nehody zasahovaly tři jednotky hasičů,“ uvedli k nehodě krajští hasiči na sociální síti.

Zraněný řidič podle zjištěných informací redakce při nehodě utrpěl vážná poranění. Zasahující záchranáři mu na místě poskytli odbornou přednemocniční péči a následně za zmiňované asistence zasahujících hasičů jej přepravili do záchranářského vrtulníku, který jej následně transportoval do krajské nemocnice.

Okolnosti nehody jsou nyní v šetření dopravní policie. 

Dle sdělení dopravního serveru ŘSD byla doprava v místě nehody, po dobu zásahu záchranných složek zcela uzavřena.

Související témata
Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu