Na Bruntálsku se vážně zranila cyklistka po pádu z jízdního kola, zasahovat musel i záchranářský vrtulník

Publikuje: Jana Malá — 22. 07. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Na Bruntálsku se vážně zranila cyklistka po pádu z jízdního kola, zasahovat musel i záchranářský vrtulník

V obci Bohušov na Bruntálsku došlo k vážnému zranění cyklistky po pádu z jízdního kola. Žena skončila v péči nemocničních lékařů.

O nehodě informoval UdálostiExtra.cz krajský mluvčí moravskoslezské záchranky Lukáš Humpl s tím, že jednačtyřicetiletá žena při brždění spadla z jízdního kola, přičemž si přivodila poranění v oblasti břicha a třísla. Utrpěla značnou krevní ztrátu a nalézala se ve vážném stavu.

První pomoc ženě kvalitně poskytli svědkové události a kolemjdoucí.

„Záchranáři zajistili pacientce žilní vstup, zahájili podávání léků a infusních roztoků, uložili ji do podtlakové matrace a ošetřili vnější poranění. Následně byla posádkou vrtulníku transportována do ostravské Fakultní nemocnice, a tam předána na urgentním příjmu,“ doplnil mluvčí záchranné služby.

Související témata
Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu