Cizinec na Chebsku pobodal ženu, způsobil jí vážná poranění

Publikuje: Nikola Macáková — 10. 08. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Cizinec na Chebsku pobodal ženu, způsobil jí vážná poranění

Cizinec způsobil na Chebsku ženě vážná bodnořezná zranění! Předtím si v autě měl se ženou užívat a ona ho mezitím okradla.

O případu informoval policejní mluvčí Jakub Kopřiva s tím, že karlovarští krajští kriminalisté zahájili trestní stíhání jednapadesátiletého cizince, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu.

„V pátek 22. července letošního roku měl obviněný cizinec přijet osobním automobilem ze sousedního Německa na Chebsko. Krátce před 19. hodinou měl na ulici oslovit osmatřicetiletou ženu, se kterou se v minulosti již několikrát potkal. Žena měla nastoupit do vozidla a společně měli odjet a zastavit na polní cestě. Žena měla v automobilu začít muže masírovat a sexuálně uspokojovat a přitom se mu pokusit z kapsy odcizit finanční prostředky. Muž na to měl zareagovat tak, že měl vzít nůž a ženu s ním napadnout. Tímto útokem jí měl způsobit bodnořezné poranění v horní části těla. Žena měla z vozidla okamžitě vystoupit a z místa utéct,“ sdělil krajský policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Se svým vážným zraněním byla poté žena ošetřena v nemocnici, kde byla následně i hospitalizována.

„Kriminalisté se začali případem zabývat a v pátek 5. srpna cizince zadrželi. Policejní vrchní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který jej akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl cizinec vzat do vazby,“ doplnil k případu mluvčí policie.

V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody na deset až osmnáct let.

Související témata
Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu