Herkules: minerální pramen přirovnávaný k viagře odhaluje své tajemství

Publikuje: Nikola Macáková — 24. 02. 2024
Zdroj: Nikola Macáková - redakční text
Úvodní stránka » Zdraví » Herkules: minerální pramen přirovnávaný k viagře odhaluje své tajemství

Zázračný pramen Herkules, známý svými účinky na potenci, vzbuzuje pozornost lékařů i pacientů.

Tématu se dnes věnovala redaktorka našeho magazínu, jenž aktuálně zveřejňuje soukromé poznatky a informace.

V srdci Bardejovských koupelí na Slovensku se skrývá pramen s názvem Herkules, který od 50. let minulého století přitahuje pozornost nejen svými léčivými účinky na trávicí a dýchací systém, ale v poslední době i svým překvapivým vlivem na sexuální zdraví. Ačkoli pramen Herkules není oficiálně uznaným lékem na erektilní dysfunkci, jeho nečekané vedlejší účinky v této oblasti si všimli i lékaři z Bardejovských koupelí. Díky bohaté mineralizaci, obsahující hořčík, kysličník uhličitý, mangan a kyselinu boritou, se Herkules stává předmětem zájmu mnohých, kteří hledají přírodní alternativu k léčbě sexuálních dysfunkcí.

Svou silnou mineralizací patří Herkules mezi nejvýznamnější minerální prameny ve střední Evropě. Jeho jedinečné složení pomáhá nejen v boji proti chorobám žaludku a dvanáctníku, ale i při léčbě dýchacích cest díky obsahu jódu, který příznivě působí na odstraňování hlenů. Kromě toho se ukázal být velmi účinným pomocníkem i při cukrovce.

V posledních letech se však objevují svědectví pacientů, kteří užívají vodu z pramene Herkules a pozorují výrazné zlepšení své sexuální funkce. Tato zjištění vedla k přirovnání Herkulese k Viagře, což vyvolává otázky nejen mezi pacienty, ale i odbornou veřejností. „Jeho účinky na zvýšení sexuální chuti a potence si pacienti všimli sami, a to jak muži, tak i ženy,“ komentuje redakci situaci T. Šatanková, která přednosti pramene vyzdvihuje.

DŘÍVE JSME PSALI:

Neschopnost dosáhnout erekce: faktory, diagnostické metody a léčebné možnosti

David Bárta — 17. 02. 2024
V současnosti se čím dál více mužů setkává s obtížemi spojenými s impotencí, což má výrazný dopad na jejich tělesné i psychické ...

Zatímco vědecké společenství se snaží odhalit tajemství pramene Herkules a jeho vliv na sexuální potenci, pacienti i lékaři zůstávají nadějně optimističtí. Příběh „zázračného pramene“ tak představuje fascinující průsečík mezi tradičními léčebnými metodami a moderními vědeckými poznatky, nabízející naději mnohým, kteří hledají přírodní cesty k lepšímu sexuálnímu zdraví.

Použité zdroje: redakční informace, poznatky a zdroje
redakční text a zveřejněný soukromý názor autorky

Upozorňujeme, že informace, publikované články, rady a doporučení prezentované na webové stránce www.udalostiextra.cz neslouží jako náhrada za individuální lékařskou péči poskytovanou lékařem! Tyto informace nelze považovat za lékařskou konzultaci nebo doporučení pro konkrétního pacienta či pacienty. Informace zveřejněné na této stránce neslouží k nahrazování individuální léčby a jsou pouze obecnými informacemi na dané téma.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu