Baba Vanga a Temná předpověď pro rok 2023. „Sluneční Tsunami a změna oběžné dráhy země“

VIDEO
Publikuje: Lukáš Závodský — 13. 03. 2023
Zdroj: (redakční text)
Úvodní stránka » Záhady » Baba Vanga a Temná předpověď pro rok 2023. „Sluneční Tsunami a změna oběžné dráhy země“

Baba Vanga přezdívaná „ Nostradamus z Balkánu“, od raného dětství slepá, byla na konci 70. a 80. let známá, zejména ve východní Evropě.

Známá byla především pro své údajné schopnosti jasnovidectví a předvídání. Uvedl v úvodu autor videa a spolupracovník redakce Lukáš Závodský, který se tématu věnoval na svém YouTube kanálu Top Témata.

Zrak ztratila jako dítě ve smrtící bouři, když ji silné tornádo zvedlo do vzduchu a odhodilo do nedalekého pole. Lidé ji našli velmi vyděšenou a její oči byly pokryty pískem a prachem, což mělo za následek postupnou ztrátu zraku.

V období druhé světové války, se začaly projevovat její věštecké a léčitelské schopnosti. Řada lidí ji navštěvovala v naději, že získají radu, zda jsou jejich příbuzní naživu. 8. dubna 1942 ji navštívil bulharský car Boris III . V období socialismu se těšila úctě nejvyšších stranických představitelů.

Její vize jsou prý z 85 % správné a přesně předpověděla např. černobylskou tragédii, smrt princezny Diany, rozpad Sovětského svazu, nebo zemětřesení a tsunami v Indickém oceánu v roce 2004.

Mystička zemřela v roce 1996 ve věku 84 let, její proroctví však žijí dál, jelikož její předpovědi sahají až do roku 5079, kdy má nastat údajný konec světa.

I v roce 2022, se téměř všechny předpovědi Baby Vangy vyplnily.

Pro loňský rok např. předvídala tragédie související s vodou a to v podobě silných záplav a sucha.

Mnoho zemí, zejména těch v Evropě, zažilo přes léto rekordní sucho a vysychání řek, včetně mohutné řeky Rýn, zatímco Austrálie a Asie, zažily intenzivní a rozsáhlé záplavy.

V tomto videu si přiblížíme předpovědi Baby Vangy na rok 2023,“ upřesnil závěrem autor videa Lukáš Závodský z YouTube kanálu Top Témata.

DŘÍVE JSME PSALI:

Baba Vanga: magická předpověď nejslavnější jasnovidky pro rok 2023

David Bárta — 02. 01. 2023
Ze záhrobí hluboké historie lidstva k nám stále doléhá jemně šepotavý hlas bulharské nevidomé jasnovidky a vědmy Baby Vangy.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu