Vážná nehoda zaměstnala záchranné složky v Karlových Varech na výpadovce na Prahu

Publikuje: Nikola Macáková — 26. 08. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Vážná nehoda zaměstnala záchranné složky v Karlových Varech na výpadovce na Prahu

Vážná dopravní nehoda osobních vozidel zaměstnala profesionální hasiče, záchranáře i policisty na silnici I/6 na výjezdu z Varů na Prahu.

O nehodě dnes informovali karlovarští krajští hasiči na sociální síti s tím, že k nehodě došlo, ve čtvrtek během dne a zasahovat u ní museli všechny složky Integrovaného záchranného systému.

Zasahující hasiči museli u jednoho z havarovaných vozidel použít hydraulické vyprošťovací zařízení, aby mohli vyprostit ze zdemolovaného vozidla zraněnou řidičku, kterou hasiči následně předali do péče zdravotníkům.

Podle informací serveru UdálostiExtra.cz byla doprava v místě nehody částečně omezena a v jednu chvíli (po dobu zásahu záchranných složek) zcela zastavena a na místě řízena policisty. Vzhledem k tomu, že se jedná o hlavní silniční tah Karlovy Vary – Praha v místě nehody se tvořili kolony čekajících vozidel a kamionů.

Okolnosti nehody jsou nyní, v šetření karlovarské dopravní policie.

Související témata
Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu