V Třinci se střetl automobil s motocyklem, zranění utrpěly dvě ženy

Publikuje: Nikola Macáková — 14. 11. 2022
Zdroj: PhDr. Lukáš Humpl / ZZS MsK (tiskový servis)
Úvodní stránka » Zprávy z domova » V Třinci se střetl automobil s motocyklem, zranění utrpěly dvě ženy

V Třinci se v neděli střetlo osobní vozidlo s právě projíždějícím motocyklem. Zranění utrpěly dvě ženy, které cestovaly na motocyklu.

UdálostiExtra.cz o nehodě informoval krajský mluvčí moravskoslezské záchranky Lukáš Humpl s tím, že na pomoc zraněným vyslali operátoři pozemní lékařskou a zdravotnickou posádku, k misi vzlétl také vrtulník letecké záchranné služby.

Záchranáři ošetřovali dvě účastnice dopravní nehody, které na motocyklu cestovaly.

Místo dopravní nehody v Třinci z pohledu vrtulníku letecké záchranné služby. Zdroj: ZZS Moravskoslezského kraje / PhDr. Lukáš Humpl (tiskový servis)

Šestnáctiletá dívka jevila známky poruchy vědomí, později byla se zdravotníky již v kontaktu. Utrpěla těžké poranění horní končetiny a jevila známky (komoce) otřesu mozku. Po zajištění krčním límcem a vakuovou dlahou, podání léků a kyslíku, ji letečtí záchranáři transportovali na urgentní příjem ostravské Fakultní nemocnice,“ uvedl Lukáš Humpl z krajské záchranné služby.

DŘÍVE JSME PSALI:

Dívku a chlapce srazil v Havířově automobil, oba skončili v péči záchranářů

Nikola Macáková — 14. 11. 2022
Sedmnáctiletou dívku a patnáctiletého chlapce srazil v sobotu odpoledne automobil v Havířově na Karvinsku.

Druhá, dvacetiletá žena, byla posádkami záchranné služby ošetřena s poraněním horní a dolní končetiny a předána do další péče na chirurgické ambulanci nemocnice Třinec,“ doplnil k nehodě mluvčí záchranné služby.

Příčiny nehody jsou nyní v šetření Policie ČR.

Související témata
Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu