Tajemství archivu ve Vatikánu. Co se zde ukrývá?

Publikuje: David Bárta — 10. 01. 2023
Zdroj: / Autor: Michal Dužda
Úvodní stránka » Záhady » Tajemství archivu ve Vatikánu. Co se zde ukrývá?

Dozvíte se, co společného má život Ježíše ve spojitosti se strojem tajuplného času. Pojďme se ponořit do tajů lidské říše!

Přestože je tato oblast nejmenším místem na světě, tak svými konspiračními teoriemi předčí kdejakou stokrát větší zemi. Mnoho konspiračních teorií se jen točí kolem tajného vatikánského archivu. Údajně je zde několik tisíc tajemných archívu, které mají být před veřejnosti nesmírně přísně skryté. Najdeme zde originální rukopis Michelangela. Je zvláštní, že nikdo z návštěvníků nemá do archivu přístup. Ani kvalifikovaní knihovníci či archiváři, kteří by jistě toto místo moc rádi navštívili. Občas Vatikán přimhouří oko a při výjimečných příležitostech povolí přístup vědcům či novinářům.

Ježíš

Podle webu zajímavá Evropa a svět.cz zde nalezneme tajemný život Ježíše. Podle konspiračních teoretiků je pravý život Ježíše utajený. Křesťané jsou prý zmanipulováni církevními hodnostáři. V bibli není zapsané narození a život Ježíše. A přestože se o to v nějakých pasážích snaží, tak je to bohužel jen falešný informační poklad. V těchto knihách o existenci Ježíše se například dozvíte o jeho potomcích a o jeho pravé smrti. Jestli třeba opravdu zemřel na kříži. Někteří konspirátoři tvrdí, že v knihovně objevíte spis, který tvrdí, že žádný Ježíš neexistoval.

Ilumináti

Velice silně se spekuluje o tom, že knihovnu vlastní ilumináti. Ilumináti prý ovládají celý svět a tahají za nitky v politice či v médiích. Jelikož nechtějí, aby člověk poznal pravdu o světě, tak zakázali přístup do této tajné knihovny.

Co zde dále nalezneme?

Například zde budou zápisy z inkvizičních procesů nebo křižácké výpravy. Dále zde budu ukrytá neznámá evangelia či důkazy, jež by mohly otřást celou křesťanskou církví. Takže je možné, že církev úmyslně zlikvidovala či zatajila veškeré spisy světa, které by mohly poškodit jejich vliv v tehdejší náboženstvím svázané době.

DŘÍVE JSME PSALI:

Máme se připravit na Nový světový řád? A co nás čeká? Zanikne naše svoboda?

David Bárta — 04. 01. 2023
Toto všechno se dozvíte v dnešním článku. Dozvíte se rovněž, kdo stojí za vznikem teorie Nového světového řádu.

Dále zde může být v nějakém spisu hlavní a pravý důvod rozpoutání 1. a 2. světové války. Kdo ji opravdu způsobil podle tajné knihovny?

Detail dveří Vatikánského archivu z roku 1985 (T. Gismondi). Zdroj: Prof75 / CC BY-SA 4.0

Jak se dostat do archivu?

Vyjasníme si jednu věc. Běžný člověk se do archivu zcela rozhodně nedostane. Odborník se tam může dostat. Ale musí splnit několik kritérií. Přestože není jisté, že dostane příslib, tak stejnak to zkusit může. Jediným , kdo může libovolně a samovolně vstoupit je papež. Může se pohybovat ve všech částech knihovny. Zatímco odborník může jen na určitou dobu a jen v určitý úsek. Mohou mít u sebe jen tužku a papír. A nic jiného. Mohou zde být potrhané a poničené smradem nasáklé spisy, kteří potřebují obnovit.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu