Transhumanismus: konec člověka a vznik kyborga

Publikuje: David Bárta — 14. 01. 2023
Zdroj: / Autor: Michal Dužda
Úvodní stránka » Magazíny » Transhumanismus: konec člověka a vznik kyborga

O co tu celou dobu jde? Opravdu nás čeká zánik? Výraz kyborg se dnes ohýbá v mnoha podobách. O co přesně jde?

Podle veřejného zdroje wikipedie jde o skupinu lidí, kteří podporují vědecký a technologický rozvoj k vylepšení mentálních a duševních schopností člověka. Transhumanistická agenda, kterou ,,filantropická“ elita již dlouho připravuje pro lidi, přesahuje všechny představy, které si lze představit. Kamery a sledovací televize jsou již prehistorickou záležitostí.

Transhumanistická agenda, ke které rychle směřujeme, bude/je založena na připojení lidí k centrálnímu počítači, který bude řídit veškerou lidskou existenci. Dojde ke spojení technologie a člověka. Konečným cílem temných sil je zotročit již tak vrcholně nevědomou lidskou bytost, která je již prakticky více mechanickým zvířetem než vědomou inteligentní bytostí.

Transhumanism H+ symbol. Zdroj: Antonu / CC BY-SA 3.0

Elita o transhumanismu mluví otevřeně, nejde o žádné tajné nebo paranoidní spiknutí. Ray Kurzweil, jeden z velkých sionistických propagátorů transhumanismu, prohlásil, že implantovaní nanoboti propojí lidský mozek s internetem a většina našeho myšlení bude probíhat online. Říká, že ,,naše myšlení bude hybridem biologického a nebiologického myšlení“. Říká, rovněž že lidská část nás bude s rozvojem technologií stále menší a menší, až se nakonec stane zanedbatelnou. Jeho myšlenky říkají vše – člověk se s rozvojem technologií změní ve stroj.

Lidé považují transhumanismus za přirozený evoluční krok, ale není tomu tak. Lidstvo bylo k přijetí transhumanistické agendy (a následnému zotročení lidského vnímání technologií) manipulováno dlouho a důmyslně, krok za krokem. Transhumanismus je prezentován jako vylepšení člověka pomocí technologie, díky němuž člověk získá superschopnosti. Kurzweil říká, že ,,do našich mozků umisťujeme brány. Postupně se budeme vzájemně prolínat a posilovat. Podle mě je právě tohle podstata lidského bytí – překonávat svá omezení.“ Je to jen propagační způsob, jak to lidem účinně představit. Ve skutečnosti půjde o absolutní spoutání lidského vědomí. Nastane ,,smrt“ lidské rasy a ,,zrození“ kyborgů, které bude ovládat na dálku vládnoucí elita. Myšlenky a pocity lidí budou ovládány technologií a nikdo nebude schopen rozšířit své vědomí mimo uměle vytvořenou realitu. Vznikne jakási subrealita, z níž se nebude možné vymanit, protože bude pod kontrolou umělé inteligence. Lidstvo je na to intenzivně připravováno například prostřednictvím hollywoodských filmů (a hudebního průmyslu, o vědě nemluvě) již desítky let.

Různé technologické inovace a postupy, jako jsou chytré telefony, chytré tablety, chytré televize, chytré měřiče, chytré karty, chytré léky, chytré náplasti, chytré ulice, chytrá města a obce atd., které jsou lidem předkládány, jsou součástí transhumanistické agendy. Chytré, neboli smart technologie, jsou synonymem transhumanismu a slouží k vytvoření celosvětové sítě technologické bezdrátové komunikace, která bude propojena s lidskými těly. Tyto technologie, které se vyvíjejí již dlouhou dobu, jsou lidem předkládány v předem stanovených termínech jako novinky, ale vše je již připraveno a zdokonaleno dávno předtím, než jsou vrženy na trh pro společenské stádo.

DŘÍVE JSME PSALI:

Třetí oko: tajemství šestého smyslu aneb jak dosáhnout štěstí v životě

David Bárta — 13. 01. 2023
Jistě se každý někdy zamyslel nad tím, kde se nachází šestý smysl a co je jeho účelem. To si nyní povíme v tomto článku.

První fází transhumanismu je vytvoření závislosti člověka na technologii, a to již od nejútlejšího věku. Lidé jsou závislí na svých chytrých telefonech, tabletech, počítačích, internetu, sledování chytré televize atd. Je zřejmé, do jaké míry a kolik lidí je závislých na elektronických zařízeních. Závislost lidí – v tomto případě zombie – roste, což nahrává technologické agendě. Kromě toho jsou zejména chytré technologie velmi škodlivé pro zdraví, vytvářejí závislost mozku na nepřetržité elektronické stimulaci, narušují pozornost a jsou to sledovací zařízení, u nichž neexistuje žádné soukromí.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu