Třetí oko: tajemství šestého smyslu aneb jak dosáhnout štěstí v životě

Publikuje: David Bárta — 13. 01. 2023
Zdroj: / Autor: Michal Dužda
Úvodní stránka » Magazíny » Třetí oko: tajemství šestého smyslu aneb jak dosáhnout štěstí v životě

Jistě se každý někdy zamyslel nad tím, kde se nachází šestý smysl a co je jeho účelem. To si nyní povíme v tomto článku.

Podle webu psychologie chaosu.cz symbolizuje Třetí oko tvar trojúhelníku nacházející se mezi obočím. Co se stane, jestliže člověk otevře své Třetí oko? Podle všech dostupných zdrojů člověk dosáhne okamžitému efektu hluboké vnitřní síly, kdy může vidět do budoucnosti nebo dokáže lépe nahlížet na sebe sama.

Šestý smysl

Jedná se o skrytý magický zrak, který nám jemně našeptává, jakým směrem v životě jít a čemu se zrovna věnovat. Šestý smysl občas pojmenovaný jako intuice. Čili Třetí oko je centrem veškeré duchovní síly. Občas se mu také přezdívá “ boží oko”. Je zajímavé, že toto oko používali některé okultní temné spolky jako třeba ilumináti či svobodní zednáři.

Skrze tuto čakru člověk dosáhne mentálního osvobození. Mnohem lépe a do větší hloubky pochopí a porozumí okultní vědě, která je mnohdy zajímavá a obohacující pro náš život. Dále nás ochraňuje před duševním strádáním blízké osoby či mazlíčka.

Energie protivníka

Je velmi zajímavé, že aniž by došlo k fyzickému útoku, tak můžeme tomuto aktu předejít tím, že upřeme svou pozornost na místo Třetího oka u protivníka. A v duchu začnete opakovat, aby se zklidnil.

Pokud pláče malé dítě, tak opět upřeme pozornost na místo Třetího oka dítěte a jemně mu v duchu povíme, že ho milujete. Nicméně sami nesmíte být v ohni hněvu či nenávisti. Musíte se naladit na příjemně ladnou vibraci.

Nezneužívat

Ne nadarmo esoterická věda radí, abychom k nepříteli přistupovali s klidem. Pokud pošleme k dotyčnému člověku cokoli negativního, tak se nám to s dvojnásobnou rychlostí a silou vrátí. Pokud jste v přítomnosti energetického upíra, tak se mu hlavně nedívejte do očí. Může vám totiž vysávat energie z vašich očí.

DŘÍVE JSME PSALI:

Vztahy, mobily a sítě: Samé nástrahy, nebo i výhody?

Nikola Macáková — 10. 01. 2023
Stále větší kus našich životů se odehrává online – na síti pracujeme, nakupujeme, vzděláváme se i bavíme.

Historie tohoto tajemného smyslu je zkrátka nejasná a vágní. Vědci sotva dokáží odhalit důležité poznatky Třetího oka, aniž by dokázali určit přesnou časovou historickou linku. Mluví se o staroegyptských či tibetských symbolech. Tyto symboly již před dávnými lety mohli znázorňovat tento smysl.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu