Baba Vanga: magická předpověď nejslavnější jasnovidky pro rok 2023

Publikuje: David Bárta — 02. 01. 2023
Zdroj: / Autor: Michal Dužda
Úvodní stránka » Magazíny » Baba Vanga: magická předpověď nejslavnější jasnovidky pro rok 2023

Ze záhrobí hluboké historie lidstva k nám stále doléhá jemně šepotavý hlas bulharské nevidomé jasnovidky a vědmy Baby Vangy.

Z historie známe mnoho rádoby věštců, ale málokdo na naše kolektivní vědomí udělal takovým mocný dojem jako tato dáma. Shrneme si zásadní předpovědi na rok 2023. Připravte se na tajemně mentální jízdu!

Kdo je Baba Vanga?

Mnoho událostí a situaci dokázala s děsivě přesnou předpovědět. Měla mimořádné věštecké schopnosti. Tyto schopnosti nabyla, když při silné bouři přišla o zrak. Podle wikipedie se narodila roku 1911 a smrt ji zasáhla roku 1996.

Jaké události úspěšně předpověděla?

S magickou grácií dokázala předpovědět rozpad Sovětského svazu, datum smrti Stalina, katastrofu v Černobylu nebo teroristické útoky 11.září. Kromě Stalinovy smrti dokázala předpovědět i smrt princezny Diany.

Co nás čeká v nadcházejících dnech?

Vzhledem k aktuální inflaci je tato předpověď pozoruhodně přesná. Na základě silné sluneční bouře, jež zaplaví naši planetu, tak dojde ke zničení elektrické sítě. To bude mít za následek enormních výpadků elektrické energie po celém světě. Sluneční síla tudíž může bolestivě zasáhnout fungování sociálních sítí. Mimo jiné předpovídá, že Putin se stane světovým vládcem naši planety.

Návštěva mimozemšťanů

Dále předpovídá, že naši planetu navštíví mimozemšťané, kteří mohou mít různé záměry. Doposud jsme byli zvyklí, že děti se pouze rodili přirozeným způsobem. Nicméně podle této jasnovidky se budou děti vytvářet prostřednictvím umělého oplodnění. Což potvrzují i dosavadní vědecká zjištění. Podle vědců se bude do příštích desetiletí rodit umělým způsobem v laboratoři. Lidé čím dál více trpí neplodností. Čili bude velkou výjimečností, když člověk v budoucnosti porodí svého potomka přirozeným způsobem. Momentální vědecké bádání a sociologické kulturní dění ve společnosti zcela podporují předpovědi bulharské vědmy.

DŘÍVE JSME PSALI:

Spolupracuje armáda s mimozemšťany? Navštěvuje naší planetu UFO?

David Bárta — 31. 12. 2022
Dozvíte se, jak souvisí vojenská armáda s UFO. A jak je možné, že armáda možná spolupracuje s mimozemšťany, aniž bychom něco vědě...

Změna oběžné dráhy

Oběžná dráha zažije velký šok ve svém magnetickém působení. Dojde k nějakým určitým změnám, které mohou rovnou přepsat veškeré učebnice a knihy o magnetickém působení vesmíru na naši planetu. Podle jasnovidky dojde spíše k negativním následkům. Informuje o tom web deník.cz.

Tato předpověď totiž může výrazně ovlivnit změnu klimatu. Nebo hladinu moří. Dále by došlo ke zvýšené radiaci planety a extrémním teplotám.

Ukrajina

Zdá se, že tato předpověď souvisí s aktuální válkou na Ukrajině. Údajně Putin může pomyslet pro použití jaderných zbraní proti svému protivníkovi. Případně by použila i biologické zbraně.

Na další roky předpovídá například cestování časem nebo léčení pomocí magnetického světla.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu