Vybudoval Adolf Hitler na jižním pólu tajné podzemní město?

Publikuje: David Bárta — 12. 01. 2023
Zdroj: / Autor: Michal Dužda
Úvodní stránka » Kokteil » Vybudoval Adolf Hitler na jižním pólu tajné podzemní město?

Co se nachází v podzemních hlubinách Antarktidy? Ukrýval se zde sám Adolf Hitler? Toto vše si přečtete v tomto článku.

Nacisté na svých výpravných cestách objevili neobyčejně tajuplný poklad, kdy podnikli cestu do Antarktidy. Podle webu Stream.cz zde pod sněhem a tvrdém ledu nalezli nacisté mimozemské technologie. Zde možná vznikly první plány na zavedení nového světového řádu.

Nacistická základna na Antarktidě

V roce 1938 Adolf Hitler posílá na jižní pól velkou skupinu badatelů, inženýrů a vojáků. Po dlouhém hledání a zkoumání objevili obří jeskynní systém, který v ledu vytvořily horké prameny. A na tomto místě měli údajně vybudovat v následujících letech podzemní základnu, kterou nazvali Nový Berlín.

Časem z toho začalo vznikat opravdové ledové město. Kam se začali stěhovat všechny tajemné organizace, které jsou spojeny s Hitlerovským původním Německem. Jako třeba ilumináti či okultní společnost Thule. Ti všichni zde prováděli výzkumy a snažili se pomoci Německu ke konečnému vítězství.

Mimozemská loď

Pod ledem jižního pólu objevili němečtí vědci ztroskotanou mimozemskou loď. Chtěli navázat kontakt s mimozemskou civilizací. Díky tomu dokonce i stihli před koncem války sestrojit prototypy létajících talířů.

Ledovec na Antarktidě, ilustrační foto.. Zdroj: PixaBay

Tajné podzemní město stihlo i přežít konec druhé světové války. Podle dnešních teorií prý existuje stále, je dokonale maskovaná.

Je velkou záhadou, co vlastně zde chtěli němečtí vědci objevit a jaký vůbec měl celý tento experiment smysl a účel. Vyvíjeli zde nové technologie ve spolupráci s mimozemšťany? Dokonce prý podle další konspirační teorie hledali velryby na výrobu bomb…

Kniha

Kde tedy leží pravda? Dodnes existuje mnoho dokumentů a knih popisující tuto nanejvýš podivnou události v celé historii lidstva. Jedna z těchto kniha je třeba od Davida Childresse. Kniha nese název Tajný vesmírný program v Antarktidě. Zde autor se zamýšlí nad tím, že tato základna byla tajnou vesmírnou stanicí. Dále zkoumá vojenské vesmírné programy – Solar Warden nebo Lunex. Kromě stránek je součástí knihy i barvitě zajímavé fotografie.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu