Chybělo málo a z Patrika Děrgela nebyl herec, ale pasáček ovcí

FOTOGALERIE VIDEO
Publikuje: Nikola Macáková — 25. 03. 2024
Zdroj: Marie Horovitzová
Úvodní stránka » Kokteil » Chybělo málo a z Patrika Děrgela nebyl herec, ale pasáček ovcí

Známý herec Patrik Děrgel se před lety málem oženil s dcerou chorvatského bači. Dnes je z něho vzorný manžel a milující otec, který s chotí Markétou Děrgelovou vychová dvě děti.

I tak v sobě ale nezapře touhu po dobrodružství, které nechce odepřít sobě ani své rodině. Tématu se dnes věnovala Marie Horovitzová z thepr.cz, ve spolupráci s bontonfilm.cz, která o tom informovala náš magazín s tím, že po natáčení nové komedie „Prázdniny s Broučkem“ v něm sílí jeho zatím zájem vyrazit s rodinou na dovolenou karavanem. Co na to říká jeho žena?

Zenu Patrika, ve filmu Prázdniny s Broučkem ztvárnila Marketa Dergelova. Zdroj: Bontonfilm/Marie Horovitzová (tiskový servis)

Patrik Děrgel se stejně tak, jako jeho žena, herečka Markéta Děrgelová bojí létat. Na dovolenou tak raději vyrážejí autem. „Člověk při cestě autem zažije mnohem více zábavy. Například na trase do Portugalska, kam jsme se s Markétkou vydali na svatební cestu, nám přestalo jet auto uprostřed španělské pouště a z našeho výletu se stal holý boj o přežití. Řešili jsme hlavně to, jak dostat auto ze Španělska do Čech a jak dopravit domů nás. Nakonec všechno dobře dopadl, a i když to tenkrát bylo dost stresující, máme na co vzpomínat,“ vypráví herec, který by rád vyzkoušel cestování karavanem. „Láká mě představa, že bychom vyrazili na dovolenou karavanem, se dvěma dětmi by to bylo určitě daleko pohodlnější než autem. Je to můj zatím nesplněný sen. Taková dovolená nás s Markétkou oba láká, cítíme v tom svobodu a moc rádi bychom si to jednou dopřáli,“ dodává Patrik, který si zahrál jednu z rolí v nové komedii Prázdniny s Broučkem, ve které se na cestu karavanem vydávají jeho herečtí kolegové Lukáš Příkazký a Bára Poláková.

Stejně tak jako v nově chystaném filmu se Patrik před lety vydal na cestu na jih po vlastní ose. „Jel jsem tehdy na takový trip do Černé hory a cesta vedla přes Chorvatsko. Spali jsme tam v horách a bylo to nádherné, je tam krásná panenská příroda, rád na to vzpomínám. Jednu noc jsme přespávali v horách na takové planině a ráno se tam objevila asi stovka ovcí s bačou, který je tam pásl. Já jsem mu šel nabídnout slivovici a on říkal, že nesmí, že by to ty ovce poznaly. Já jsem ho nakonec přemluvil a on si se mnou dal malého panáčka a ty ovce to opravdu poznaly a utekly. Takže jsem pak hodinu lítal s bačou po horách a pomáhal jsem mu nahánět ovce zpátky na salaš. Nakonec se nám to povedlo, pěkně mě tam pak pohostil a dokonce mi chtěl dát svojí dceru. Vypili jsme spolu dost rakije a byl jsem rád, že jsem se nakonec dokodrcal zpátky k místu, kde jsme stavovali, bez dcery, ale s obrovskou dýní, kterou jsem dostal darem. Tu jsme dovezli až do Černé Hory a udělali jsme z ní polévku. To jsou zážitky, které člověk při cestě letadlem nezažije,“ vzpomíná Patrik Děrgel a dodává: „Cestování karavanem nebo autem nabízí spoustu dobrodružství a to bych s rodinou rád zažil.“

Možná se jim tahle dobrodružná cesta splní už v létě. „Prázdniny budou letos hodně pracovní, hraji Formana na Letní scéně Musea Kampa, ale i tak jsme si tam našli nějaký čas a vypravíme se na týden do Poněšic, kde jsme se s Markétkou brali a máme na to místo krásné vzpomínky. Je to uprostřed lesa, kousek od Hluboké nad Vlavou. Na to se moc těšíme, tam je nám dobře. Rád bych v srpnu stihnul ještě nějaké moře, nevzdávám se myšlenky, že bychom mohli vyrazit tím karavanem,“ prozrazuje Děrgel své plány na léto.

Na dovolenou u moře si herec s rodinou bude muset ještě pár měsíců počkat o zábavu má ale postaráno. „Za pár dní jsou tady Velikonoce. S Markétou a s dětmi se chystáme, tak jako každý rok na chalupu na Malou skálu do Českého ráje. Svátky většinou slavíme klasicky slivovicí, žena barví vajíčka a peče beránka. Já mám takovou tradici, že jdu se synkem k vrbě, kde stříháme proutky a pleteme společně pomlázku. Jako dítě jsem trávil Velikonoce v Bohumíně, chodili jsme po sousedech, k tetičkám a babičkám. Táta nás vozil od jednoho známého k druhému. To bylo prima. My na chalupě jdeme většinou k sousedům, kteří mají také děti a trávíme ten čas s nimi. A po Velikonocích se moc těším na premiéru filmu Prázdniny s Broučkem,“ uzavírá herec, který bude v nové komedii Jiřího Matouška k vidění v kinech od 18. dubna.

DŘÍVE JSME PSALI:

Již v dubnu bude mít premiéru komedie s názvem Prázdniny s Broučkem

Nikola Macáková — 13. 03. 2024
Letos se k moři pojede stylově. Učitel Honza a foodblogerka Monika se vydají na pořádné dobrodružství obytňákem.

V komedii Prázdniny s Broučkem se dále představí Lukáš Příkazký, Bára Poláková, Tomáš Jeřábek, Michal Isteník, Martin Sobotka, Pavel Zedníček, Marie Ludvíková a Pavel Nový.

Zdroj: thepr.cz, BontonfilmCZ,
Prázdniny s Broučkem (2024) – HD TRAILER / YouTube.com / BontonfilmCZ
Text: Marie Horovitzová & redakce 

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu