Černocká, Kuklová a Macháčková u zpovědi kudrnaté režisérky

FOTOGALERIE
Publikuje: David Bárta — 10. 03. 2024
Zdroj: Eva Toulová - tiskový servis
Úvodní stránka » Kokteil » Černocká, Kuklová a Macháčková u zpovědi kudrnaté režisérky

Po nedávném uvedení filmu Superžena do kin, vydává režisérka Eva Toulová pod nakladatelstvím Monument povídkovou knihu s názvem „Zpověď kudrnaté režisérky.“

Jejího křtu se účastnila řada známých jmen včetně Petry Černocké. Magazín UdálostiExtra.cz o tom dnes informovala sama režisérka a autorka knižní publikace Eva Toulová.

Co může být lepšího než povolání režiséra? Máte vždycky pravdu, štáb vás poslouchá na slovo a herečky se obnažují na požádání. Jenže co když je to obráceně? Co když nejste režisér, ale režisérka? Navíc taková, která neměří ani metr šedesát a disponuje hlasem konipáska s angínou. Přesně taková jsem já! Kudrnatá zrzka, která připomíná spíš roztomilého ňufíka do kapsy než despotického režisérka. O tom, jak to na place vypadá, pod mým vedením, se dozvíte v této Zpovědi kudrnaté režisérky.“ anotuje knihu Eva Toulová, která si jako datum křtu tématicky vybrala mezinárodní den žen.

Knihu pokřtila zpěvačka Petra Černocká, herečky Uršula Kluková a Kateřina Macháčková a zpěvák a hypnoterapeut Šimon Pečenka, který poeticky knize popřál: „aby každé slovo v knížce bylo jako zaklínadlo, které okouzlí toho, kdo to bude číst.“ a Uršula Kluková dodala: „Běž do světa a ukaž, co umíš.“ Majitel nakladatelství Monument uvedl, že ho kniha zaujala svým zpracováním a optikou, která běžnému čtenáři přibližuje nejenom samotné natáčení, ale i celý filmový svět.

DŘÍVE JSME PSALI:

Film „SUPERŽENA“ odstartoval v kinech. Režisérka připlula s lodí ve vlasech

Nikola Macáková — 02. 03. 2024
Dlouho připravovaný romantický film Superžena režisérky Evy Toulové se dočkal své premiéry.

Akce proběhla v kavárně Na Boršově. Místo klasického „polévání“ šampaňským byla kniha pokřtěna zasypáním nastříhaných filmových políček, které si režisérka schovávala z dob studií na FAMU.

Použité zdroje: Eva Toulová (tiskový servis)

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu