Zahraniční kamion narazil v noci na dálnici D2 do pilíře mostu

Publikuje: Nikola Macáková — 21. 09. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Zahraniční kamion narazil v noci na dálnici D2 do pilíře mostu

Zraněním dvou osob a zásahem všech záchranných složek IZS skončila noční nehoda zahraničního kamionu na dálnici D2 u Brna.

Kamion, dle informací redakce přerazil svodidla a v plné rychlosti narazil do pilíře mostu. Toto následně potvrdil mediím i mluvčí policie.

K nehodě došlo na 10. kilometru dálnice okolo půl druhé ráno. „Kamion proletěl svodidly a narazil do mostu částečně mimo dálnici. Vůz má utrženou střechu,“ popsal nehodu Novinkám mluvčí policie Bohumil Malášek. Kamion je poškozen, most je podle Maláška bez vážnějšího poškození.

„Zranili se dva lidé, zranění by ale měla být lehčího charakteru,“ dodal Malášek.

U řidiče kamionu byla provedena policisty dechová zkouška, který vyšla s negativním výsledkem. Podle všeho se tak mohlo jednat o únavu řidiče či mikrospánek.

Okolnosti nehody jsou nyní v šetření dálniční dopravní policie.

Související témata
Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu