Opilec za volantem narazil do policejní dodávky na dálnici D1 u Brna, na místě čtyři zranění

FOTOGALERIE
Publikuje: Nikola Macáková — 04. 11. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Opilec za volantem narazil do policejní dodávky na dálnici D1 u Brna, na místě čtyři zranění

Zraněním čtyř osob skončila vážná dopravní nehoda na dálnici D1 u Brna při které opilý řidič narazil do služebního vozidla Policie ČR.

Dva zranění policisté, zraněný řidič i spolujezdec z osobního auta, které do policejní dodávky narazilo. To jsou následky vážné dopravní nehody na 174 kilometru dálnice D1 u Brna, ke které došlo v 10.30 hodin dopoledne.

Na místě zasahují všechny složky Integrovaného záchranného systému. Mluvčí krajské záchranné služby k dopolední nehodě uvedla, že záchranáři na místo vyslali šest prostředků včetně velkokapacitního sanitního vozu. „Vzhledem k nepříznivému počasí nemohl k nehodě vzlétnout vrtulník letecké záchranné služby,“ upřesnila Michaela Bothová.

Ošetřili jsme čtyři pacienty včetně dvou službukonajících policistů. Jeden policista je zraněný těžce, převezli jsme jej na urgentní příjem Fakultní nemocnice Brno. Další tři pacienti mají středně těžká až těžká zranění, po ošetření jsme je vezli na urgentní příjem Fakultní nemocnice u sv. Anny,“ doplnila mluvčí záchranářů.

Příčiny vážné dopravní nehody jsou v šetření, dechová zkouška u řidiče VW Amarok, který pravděpodobně nehodu způsobil byla pozitivní, policistům nadýchal 1,6 promile!

Čtyři zranění po kolizi policejní dodávky a osobního vozu. Zdroj: Policie ČR (tiskový servis)

Podle policejního mluvčího Bohumila Maláška, jehož sdělení cituje portál Novinky.cz se zatím nedá říci, jak se vlastně nehoda odehrála. „Rozhodně nešlo o žádné pronásledování, ostatně osobní vůz narazil do policejní dodávky zezadu. Příčinu nehody nyní vyšetřujeme, s nikým z účastníků jsme zatím nehovořili, byli v péči záchranářů,“ konstatoval Malášek.

Související témata
Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu