Záchranáři resuscitovali na Frýdecko-Místecku chodkyni po střetu s vozidlem

Publikuje: Nikola Macáková — 22. 09. 2022
Zdroj: PhDr. Lukáš Humpl (tiskový servis)
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Záchranáři resuscitovali na Frýdecko-Místecku chodkyni po střetu s vozidlem

Ve středu 21. září v odpoledních hodinách došlo na Frýdecko-Místecku k tragické dopravní nehodě osobního vozidla s chodkyní.

O nehodě informoval UdálostiExtra.cz krajský mluvčí moravskoslezské záchranky Lukáš Humpl s tím, že k nehodě, při které osobní automobil srazil chodkyni došlo v Jablunkově na Frýdecko-Místecku. K zásahu vyjel tým rychlé zdravotnické pomoci z blízké základny, který byl na místě události během tří minut. Z Třince dorazila také lékařská posádka.

„Pětasedmdesátiletá žena zůstala po kolizi v bezvědomí a došlo k selhání jejího krevního oběhu. Záchranáři zajistili její dýchací cesty a umělou plicní ventilaci. Nakrátko se jim podařilo obnovit činnost srdce, avšak následně se stav pacientky opět zhoršoval, až do zástavy,“ uvedl Lukáš Humpl z krajské záchranky.

DŘÍVE JSME PSALI:

Silně podchlazenou seniorku oživovali záchranáři na Frýdecko-Místecku

Nikola Macáková — 18. 09. 2022
V lesním terénu poblíž Mostů u Jablunkova byla nalezena silně podchlazená seniorka. Přivolaní záchranáři museli pacientku resuscitovat.

„Přes použití léků i přístrojového vybavení nebylo možno její život zachránit a na místě podlehla mnohočetným poraněním, která utrpěla,“ doplnil mluvčí záchranné služby.

Okolnosti této tragické nehody jsou nyní v šetření Policie ČR.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu