V severočeském Litvínově se chystá velkolepý sraz veteránů

Publikuje: Jana Malá — 03. 06. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » V severočeském Litvínově se chystá velkolepý sraz veteránů

V sobotu 4. června se znovu po roce sejdou na Loučkách v Litvínově majitelé naleštěných a krásných historických vozidel různých značek.

Konat se zde bude totiž již 6. ročník srazu historických vozidel, který pořádá tradičně spolek Veteráni Litvínov, jejichž partnerem je i litvínovská městská policie.

Do areálu litvínovských Louček zamíří historická vozidla v 9. hodin ráno. Chystá se i doprovodný program a tradiční spanilá jízda.

Historická Škoda Felicie. Zdroj: UdálostiExtra.cz / Jana Malá

Dorazí i patron srazu, kterým je herec Pavel Nový, který přidal na sociální síti i osobní pozvánku a účast přislíbil i známý imitátor Petr Jablonecký.

Závodní retro Trabant 601 jezdící pod vlajkou Veteráni Litvínov 🙂 Zdroj: UdálostiExtra.cz / Jana Malá

K vidění budou jak domácí retro vozidla, jako jsou například vozidla tovární značky Škoda nebo také historická vozidla zahraničních značek. Na srazu nebude chybět ani historický vládní speciál tovární značky Tatra 603 nebo bývalá vozidla komunistické Veřejné Bezpečnosti. 

Vládní speciál historická prezidentská Tatra 603. Zdroj: UdálostiExtra.cz / Jana Malá

Vozidla bývalé Veřejné Bezpečnosti (Lada 1500 a Škoda 105 L). Zdroj: UdálostiExtra.cz / Jana Malá

Podle informací redakce budou moci návštěvníci srazu historických vozidel vidět také historickou vojenskou techniku České či Americké armády.

Historická vojenská technika. Zdroj: UdálostiExtra.cz / Jana Malá

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu