Titul mistra republiky v K1 zůstal třikrát v Teplících

FOTOGALERIE
Publikuje: Nikola Macáková — 15. 09. 2022
Zdroj: Ladislav Horejš
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Titul mistra republiky v K1 zůstal třikrát v Teplících

Začátkem měsíce byl Leónidás Gym – Muay Thai Dubí na Mistrovství České republiky v K1 a kickboxu pořádané CSFU v Teplicích.

O pořádaném mistrovství informoval UdálostiExtra.cz hlavní trenér dubského Leónidas gymu Ladislav Horejš s tím, že jeho chovanec Matej Šimůnek v semifinálovém zápase vyhrává KO kolenem v prvním kole a finále, dostal Matěj tvrdým direktem, za který schoval kop na hlavu soupeře do počítání a o chvilku později zapas končí také před koncem prvního kola. Milánek Gašperec vyhrává zlato vzdáním soupeře. Martin Nebřenský si poradil se soupeřem na body a bere třetí titul Mistra ČR. Šimon Verner se do semifinále probojoval na body a soupeř byl jednou počítán, v semifinále postoupil Šimon také na body a opět byl soupeř počítán, finálový zápas vyhrává Šimon také na body, ale ke konci zápasu udělal techniku, která se smí pouze v thajském boxu a několikrát zasáhl soupeře loktem a to ho bohužel připravilo o výhru a musel se spokojit s vicemistrem republiky.

„Dále dva chlapci zkoušeli kickbox Petr Nguyen bral stříbro, kde mu vůbec neseděla pravidla a Jakub Ježek bohužel před nástupem do semifinále coural s kamarády u Galerie, když měl nastupovat do zápasu. Sice sprintoval do haly, ale tato chyba ho stála sílu a svůj postup do finále byl pryč, pak ho čekal ještě boj o 3 a 4 místo a to už si nedal Kuba vzít a vyhrává KO v prvním kole. A tím bere Bronz. Zkouška disciplín, které normálně nechodíme, dopadla super,“ uvedl Horejš.

DŘÍVE JSME PSALI:

MS v Thajském Boxu IFMA Malajsie Kuala Lumpur

Nikola Macáková — 13. 09. 2022
Na MS vyjelo šest juniorů, nejlepších ve svých kategoriích. UdálostiExtra.cz o tom informovat trenér Leonidas gymu Ladislav Horejš.

„Původně byl na soutěž přihlášen i Tomáš Karel Barták ale ten se bohužel zranil na kempu a nemohl startovat. Děkuji chlapcům za dobrou reprezentaci klubu,“ doplnil závěrem pro UdálostiExtra.cz trenér Leónidás gymu Ladislav Horejš.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu