Na dálnici D1 skončilo osobní vozidlo po karambolu na střeše, na místě přistává záchranářský vrtulník

Publikuje: Jana Malá — 10. 07. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Na dálnici D1 skončilo osobní vozidlo po karambolu na střeše, na místě přistává záchranářský vrtulník

K vážné dopravní nehodě osobního vozidla došlo na 170. kilometru dálnice D1 ve směru na Brno. Na místě zasahují záchranné složky.

Podle aktuálních informací redakce byl k nehodě povolán také záchranářský vrtulník, který přistával přímo na dálnici poblíž místa nehody. Dálnice je aktuálně v daném směru uzavřena. Dopravu odklání zasahující policisté.

Dopravní nehoda si vyžádala zranění několika osob. 

Dálnice D1 byla v neděli ve směru na Brno na 170. kilometru, krátce po 17:00 asi na hodinu uzavřena kvůli vážné nehodě. Než se podařilo odstranit následky nehody, odkláněli policisté dopravu na sjezdu na 168. kilometru a řidiči se na dálnici vraceli na 178. dálničním kilometru, uvedl k nehodě mluvčí jihomoravské policie Petr Vala.

Nyní se podle policejního mluvčí již jezdí jedním jízdním pruhem. Okolnosti nehody vyšetřují policisté. 

Související témata
Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu