Dva řidiči pod vlivem drog a opilá řidička zaměstnali muže zákona v Praze

VIDEO
Publikuje: Nikola Macáková — 15. 10. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Dva řidiči pod vlivem drog a opilá řidička zaměstnali muže zákona v Praze

Tři řidiči neměli na silnici co dělat! Zdrogovaní řidiči a namol opilá žena za volantem zaměstnali strážníky v hlavním městě.

Informace zveřejnila pražská městská policie na svém webu s tím, že všichni tři na sebe upozornili nestandardním způsobem jízdy – kličkovali, nezvládli udržet přímý směr, nesmyslně zrychlovali a zpomalovali.

Dvaatřicetiletý řidič, kterého strážníci zastihli při parkování v ulici Čs. exilu, si všechny doklady prý zapomněl u kamarádky. Při komunikaci byl zrychlený, zmatený, často odbíhal od tématu. Připustil, že je uživatelem pervitinu a marihuany. Jeho slova následně potvrdil i test na drogy. Test na alkohol byl negativní,“ uvádí web městské policie.

Sedmatřicetiletého řidiče zastavila hlídka strážníků v Meteorologické ulici. „Cizinec byl značně nervózní, přešlapoval z místa na místo, špatně artikuloval a tvrdil, že si nejisté jízdy není vědom. Na dotaz, zda nepožil nějakou omamnou či psychotropní látku řekl, že byl před třemi dny v jednom z pražských klubů, ale užití drog si není vědom. Test na drogy však jejich užití potvrdil, test na alkohol byl negativní,“ uvedli strážníci k dalším zadrženému řidiči pod vlivem drog.

DŘÍVE JSME PSALI:

Nikola Macáková — 

Po zastavení osobního auta modré barvy v ulici Generála Šišky hlídka ihned ucítila alkohol. Čtyřiadvacetiletá žena však tvrdila, že před jízdou nic nepila. Výsledek testu přes 2 promile okomentovala slovy: „To je docela dost.“,“ doplňuje v tiskové zprávě pražská městská policie.

Související témata
Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu