Dodávka u Prahy narazila v plné rychlosti do nákladního vozidla se dřevem

Publikuje: Jana Malá — 01. 06. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Dodávka u Prahy narazila v plné rychlosti do nákladního vozidla se dřevem

K vážné dopravní nehodě došlo ve středu dopoledne na nultém kilometru dálnice D1 u Prahy, kde se střetla dodávka s nákladním vozidlem.

Podle aktuálních informací redakce u nehody musely zasahovat všechny záchranné složky. Pro těžce zraněného řidiče dodávky musel přiletět záchranářský vrtulník z hlavního města, který řidiče následně po nezbytném přednemocničním ošetření transportoval urgentně do nemocnice.

Mluvčí záchranky Jana Poštová uvedla, že v dodávce utrpěl člověk poranění hlavy, horních i dolních končetin a zad. Zdravotníci ho přepravili do nemocnice vrtulníkem.

O nehodě aktuálně informovali také policisté na Twitteru.

Doprava byla v místě nehody v dopoledních hodinách, po dobu zásahu záchranných složek uzavřena. Na místě se tvořily dlouhé kolony stojících vozidel.

„Zůstává uzavřený odbočovací pruh na ulici Spořilovská, je ale možné použít následný sjezd, který je vzdálen cca 500 metrů,” doplnili k nehodě policisté.

Okolnosti nehody jsou nyní v šetření dopravní policie. Jak je ovšem patrné z fotografií z místa nehody, které zveřejnila policie na twitteru řidič dodávky pravděpodobně nedobrzdil a v plné rychlosti zezadu narazil do plně naloženého nákladního vozidla převážející dřevo.

Související témata
Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu