Bible: je součástí starých spisů moderní technologie?

Publikuje: David Bárta — 11. 01. 2023
Zdroj: / Autor: Michal Dužda
Úvodní stránka » Záhady » Bible: je součástí starých spisů moderní technologie?

Jistě se každý v životě setkal s písmeny svaté Bible. Jenže, kdo z vás ví, že v Bibli jsou obsažené prvky dnešní civilizace?

Podle webu epochaplus.cz známý prorok Ezechiel měl jasné vidění, že u řeky Ebar narazil na tajemné a neidentifikovatelné objekty. Je možné, že viděl objekty, které jsou podobné těm našim známým objektům jako je letadlo či vzducholoď?

Zanechání magické zprávy

Tento podivuhodný prorok nám zanechal magickou zprávu začínající těmito slovy. „Třicátého roku ve čtvrtém měsíci, pátého dne toho měsíce, když jsem byl mezi přesídlenci u průplavu Kebaru, otevřela se nebesa. Viděl jsem, jak se přihnal bouřlivý vítr od severu, veliké mračno a šlehající oheň. Okolo něho byla zář a uprostřed jakýsi třpyt oslnivého vzácného kovu,“ píše se v úvodu knihy Ezechiel.

Co nám tím chtěl říct?

Jeho sdělení je poněkud poeticky reálné a vskutku moderně matoucí. Jeho popis pokračuje dál a tvrdí, že uvnitř stroje uviděl čtyři postavy. Prý vypadali jako člověk a zářili jako ocel pulérovaný. Z tohoto prožitku se bohužel nemohl vzpamatovat. Podle některých odborníků analyzující svatou Bibli, tak mu to trvalo sedm dní, než se z toho dostal. Takto barvitě blízkou a podobnou vizi měl během svého života několikrát.

UFO

Dodnes jsou z této vize o UFO odborníci zmateni a vrtá jim, jak je možné, že už v Bibli existují záznamy o UFO. Například Joseph F. Blumrich, který byl vysoce postavený muž NASA. Ten považuje tuto vizi za holý blábol. Načež se rozhodl, že se k tomu vyjádří těmito slovy. „Při pozorném čtení jsem ale začal být na vážkách. Postupně jsem viděl stále více záchytných bodů v tom smyslu, že Ezechielův text dává logický smysl, pokud vycházíme z předpokladu, že to, co viděl, byly skutečně kosmické lodě,“ tvrdí Blumrich.

Nakreslení vize na papír

Blumrich se rozhodl, že jeho vize ztvární na papír a vyšlo mu z toho, že by mohlo jít o přistávací modul či horkovzdušný balón. Tento stroj měl sloužit k cestám na velkou mateřskou loď.

Kromě tohoto typu náčrtu existuje i jiný typ náčrtu. A to od vedoucího výzkumného oddělení společnosti Siemens Wolfgang Volkrodt. Vidí podle svého nákresu, že se jedná o horkovzdušný s vrtulkou. A hlavní rozdíl mezi těmito odborníky je v tom. že jeden vidí v této vizi mimozemský vliv a druhý, že stroje vychází jiné civilizace, která bydlela na této zemi v předešlých stoletích.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu