Vůně jahod: příběh nevšední lásky v tureckém ráji

FOTOGALERIE
Publikuje: Nikola Macáková — 26. 01. 2024
Zdroj: Nikola Macáková - redakční text
Úvodní stránka » Magazíny » Vůně jahod: příběh nevšední lásky v tureckém ráji

Připravte se ponořit do světa lásky, protikladů a sladkého napětí s nejnovějším tureckým romantickým seriálem „Vůně jahod“.

Romantický turecký seriál je aktuálně vysílaný na českých obrazovkách, tento seriál nabízí divákům nejen poutavý příběh, ale i okouzlující pohled na tureckou kulturu,“ píše k seriálu ČSFD.

Turecký romantický seriál „Vůně jahod“. Zdroj/Photo © Star TV (tiskový servis)

Příběh začíná nečekaným setkáním dvou zcela odlišných osobností – Asli a Buraka. Asli, hraná talentovanou Demet Özdemirovou, je usměvavá, dobrosrdečná a pochází z chudých poměrů. Její snem je stát se slavnou pekařkou dortů. Na druhé straně máme Buraka, ztvárněného charismatickým Yusufem Çimem, pohledného, ale namyšleného a vychytralého synka z nejbohatší rodiny v Turecku. Jejich cesty se kříží v nejneočekávanějších okamžicích, což vede k řadě komických i napínavých situací,“ uvádí dále ČSFD s odkazem na TV Prima.

Asli, po ztrátě práce kvůli Burakově chování, se na radu kamarádky rozhodne hledat nové příležitosti v letním resortu v Bodrumu, kde se naděje nejen vydělávat, ale i užívat si krásy tohoto místa. Burak, na druhé straně, je otcem poslán do rodinného hotelu v Bodrumu, aby se naučil zodpovědnosti.

Seriál „Vůně jahod“ nabízí klasický příběh o protikladech, které se přitahují, zasazený do malebného prostředí Turecka. Diváci se mohou těšit na zvraty, romantické napětí a překvapivé momenty, které jsou pro turecké seriály typické. Příběh lásky a osudu je vyprávěn s příznačnou intenzitou a vášní, která je pro turecké seriály charakteristická.

Tento romantický seriál je ideální volbou pro diváky, kteří hledají unikátní příběh lásky s nádechem exotiky a kultury. „Vůně jahod“ nabízí romantiku, konflikty, překvapivé zvraty, a především příběh o hledání pravé lásky v nečekaných situacích. Nechte se unést kouzlem tohoto romantického příběhu a objevte, zda se Asli a Burak nakonec najdou cestu jeden k druhému, nebo zda je osud vede jiným směrem.

Režie: Filiz Gülmez Pakman, Adnan Güler

Scénář: Banu Zengin Tak, Aslı Zengin

Kamera: Cihan Yeşiltarla, Ufuk Dinç

Hudba: Alp Yenier

Hrají: Demet Özdemir, Yusuf Çim, Mine Tugay, Murat Başoğlu, Laçin Ceylan, Kubilay Penbeklioğlu, Zeynep Tuğçe Bayat, Uğur Demirpehlivan, Çisem Çancı, Gözde Kaya

Použité zdroje: ČSFD, Tv Prima
– redakční text *

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu