Úbytek testosteronu – co jej způsobuje?

KOMERČNÍ ČLÁNEK
Publikuje: David Bárta — 16. 09. 2023
Zdroj: (redakce)
Úvodní stránka » Magazíny » Úbytek testosteronu – co jej způsobuje?

Snížená hladina testosteronu dokáže pořádně zkomplikovat každodenní rutinu mužů po čtyřicátém roku věku.

Testosteron neovlivňuje pouze libido, vliv má i na:

  • fyzickou sílu všeobecně,
  • duševní pohodu,
  • schopnost koncentrace,
  • sebevědomí,
  • pevnost kostí,
  • kvalitu a hustotu vlasů či ochlupení všeobecně,
  • odbourávání tuku.

K poklesu hladiny testosteronu v krvi dochází zhruba od 30. roku věku muže. Sedavý způsob života, nadměrný stres a nevyvážená strava pak způsobují, že pokles hladiny tohoto hormonu je rychlejší, než tomu bylo v minulosti. Proto i muži čerstvě po čtyřicítce vyhledávají odbornou pomoc, tj. přistupují ke zvýšení hladiny testosteronu prostřednictvím injekcí či gelu.

Využijte dekádami ověřené know-how

Pokud na sobě i vy pozorujete výše uvedené negativní projevy, neváhejte a objednejte se na úvodní konzultaci u společnosti Alphalabs s.r.o., jež do České republiky přináší dekádami ověřené know-how ze zahraničí. Na této konzultaci vám pracovník změří hladinu testosteronu v krvi, a v případě potřeby nabídne terapii, v rámci které dojde k jejímu zvýšení.

Na první pozitivní účinky se můžete těšit již po aplikaci první injekce

Více informací o možnostech zvýšení hladiny testosteronu v Alphalabs s.r.o., včetně kontaktního formuláře pro sjednání úvodní konzultace najdete na této internetové stránce: https://www.alphalabs.cz/doplneni-testosteronu.

Pokud trpíte sníženou hladinou testosteronu, a rozhodnete se využít služeb Alphalabs s.r.o., můžete se již po první aplikaci těšit z nástupu pozitivních účinků, mezi které patří např.: zlepšená fyzička, absence výkyvů nálad, lepší schopnost koncentrace, lepší spánek.

-db, red.)

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu