Slavné tváře nakupují módu pro Karlovy Vary i do práce!

FOTOGALERIE
Publikuje: David Bárta — 30. 06. 2023
Zdroj: Jan Hájek / orca-agency.cz
Úvodní stránka » Magazíny » Slavné tváře nakupují módu pro Karlovy Vary i do práce!

Celebrity nakupují modu pro právě probíhající Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary. Tématu se dnes věnoval Jan Hájek z orca-agency.cz, který o tom informoval náš magazín.

Módní svět se nedávno oslnila přehlídka talentované české návrhářky Martiny Pipkové Loudové, která nejenže na mole umí vyzdvihnout ženskost a rafinovanost, ale také získala přízeň českých celebrit, které se rozhodly obléknout její exkluzivní modely na mezinárodní festival Karlovy Vary i do svého každodenního pracovního života. Kdo vynese na červeném koberci její modely a kdo si je pořídil „do práce a na běžné nošení?“

Mezi těmi, kteří se rozhodli svěřit do rukou Martiny Pipkové Loudové, je Nikol Kouklová Heřmánková, manželka Karla Heřmánka mladšího, herečka a také příležitostní modelka. Na modelech obdivuje zejména jejich střih, zajímavé látky a kvalitu zpracování. „Líbí se mi, že tvoří pro ženy nejen ve velikostech 34 36, její modely padnou a podtrhnou ženské rysy každé postavy,“ uvedla Kouklová Heřmánková. Momentálně se Nikol připravuje na festival Karlovy Vary a rozhodla se pro dva modely od této talentované návrhářky. „První outfit je složen z kalhot s vysokým pasem a oversize sakem, které Martina upraví přímo na míru. Druhým modelem jsou šaty upnuté nahoře, které se rozšiřují od boků dolů,“ svěřila Nikol. Vzhledem k ukončené divadelní sezoně plánuje v létě vyrazit do Los Angeles, kde její manžel Karel Heřmánek mladší už pár dnů studuje scenáristiku. „Nejedu tam jen na odpočinek a lenošení na pláži, ale také chci hledat nové pracovní příležitosti a setkávat se s přáteli,“ dodala natěšená Nikol, kterou ale ještě čekají nějaké pracovní povinnosti a také letní učení scénářů na novou podzimní sezonu.

Další známou tváří, která se objevila na přehlídce Martiny Pipkové Loudové a nechává se inspirovat jejími modely, je herečka Romana Goščíková. I ona se chystá na festival v Karlových Varech a vybrala si hned pět šatů. „Budu mít dvoje „denní“ barevné a troje večerní společenské, – stříbrné, černé a „noční obloha“, jak jim říkám.“, prozradila herečka. Zejména večerní šaty se vyznačují odvahou a rafinovaností a dávají průchod fantazii. Romana také zmínila, že šaty, které vynesla na nedávné přehlídce, jí doslova vyrazily dech a byly nádherné. Navzdory původnímu designu s holým břichem se šaty přizpůsobily Romanině postavě tak, aby se v nich cítila pohodlně a žensky. „Cítila jsem se krásně, byť jsem si hlídala, aby mi nevylezl zadek,“ rozpovídala se Romana s úsměvem.

Spokojenou klientkou Martiny Pipkové Loudové je také moderátorka Miluška Bittnerová. Miluška si pořídila několik modelů, včetně nápadných pruhovaných šatů, které jí dodávají nepřehlédnutelný vzhled. Vybrala si i další šaty, ve kterých ji mohou diváci vidět v jejím pořadu na Kafeečko, kde pravidelně zpovídá české celebrity a navozuje příjemnou atmosféru.

Martina Pipková Loudová se stala synonymem pro nadčasovou eleganci a osobitý styl. Její kreativní styl ženskosti a rafinovanosti přitahuje pozornost a inspiruje mnoho lidí, včetně českých celebrit. Karlovy Vary tradičně lákají pro vynesení těch nejúžasnějších rob, a tak se nechme překvapit, jaké budou ty nejvýraznější a nejkrásnější v letošní sezoně.

-red.)

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu