Láska, sex a něžnosti aneb která znamení jsou nejvíce odvážná

Publikuje: Nikola Macáková — 16. 05. 2023
Zdroj: (redakční text)
Úvodní stránka » Magazíny » Láska, sex a něžnosti aneb která znamení jsou nejvíce odvážná

Znáte se již nějaký ten pátek, chodíte spolu do kina, na obědy i večeře, dokonale se ve všem shodnete a při tom všem se pořád držíte za ruce.

Loučíte se dlouhým polibkem a něžnými doteky. Když vás však pozve domů, rozklepou se vám kolena a nakonec se vám podaří vymluvit na zítřejší prezentaci. Opravdu na něj nemáte chuť? Tématu se dnes věnovala redakce našeho magazínu a webu dotekylasky.cz

Správný čas?!

Většina z nás žen tohle dilema řeší. Nechcete vypadat jako holka na jednu noc, ale na druhou stranu nechcete, aby si o vás myslel, že jste frigidní. První noc je pro nás hodně důležitá a chceme ji mít dokonalou. Proto jedním z kritérií je i volba správného času, jak se lidově říká  „jít rovnou na věc“. Při psaní podobných článků vždy myslím na představitelky Sexu ve městě a jejich reakce. Nejvíc bychom osobně dali na zkušenou slečny Carrie, která by však také neuměla vynést ortel. Protože na otázku KDY? Přesná odpověď prostě neexistuje. Vše závisí na vás, na něm a na tom, co od vztahu oba očekáváte. Zároveň v tomu musí být i vzájemná chemie.

Milování poprvé!

Pokud se vám podaří hned po prvním rande skončit v posteli, nevěšte hned hlavu! Čistě teoreticky bychom mohli říct, že milování po prvním romantickém večeru není začátkem dlouhodobějšího vztahu. Ale co lze ve vzplanutí vášně označit jako čistě teoretické? Nemyslete si, že muži mají v těchto věcech jasno. Také se jim hlavou honí smíšené myšlenky a neumějí si se vzniklou situaci pořádně poradit. Sice jim na jednu stranu lichotí, že je asi nekonečně milujete, když jste se mu oddala hned napoprvé, ale na druhou stranu se vaší náklonnosti můžou pěkně zaleknout. Vaši oddanost si můžou vyložit i jako něco, co děláte běžně, a tak si před vámi nebudou připadat zrovna příliš extra. Každopádně noc po prvním rande přinese hodně myšlenek k přemýšlení vám oběma. Na druhou stranu sex působí jako očista těla i duše, a tak se nad všechno povznesete a můžete vykročit směrem společná budoucnost.

Společné budoucí bytí se však neskládá pouze a jen z postelových dobrodružství. Měli byste si vyhovovat v mnoha jiných a důležitějších věcech. Pokud se spolu cítíte příjemně, zajímají vás podobné věci a máte si co říct, je to vynikající předpoklad. A když si navíc dokážete představit, že se další den ráno probudíte vedle něho a budete mít chuť na společnou snídani, nestojí vám nic v cestě.

Než skočíte rovnou do peřin…

České statistiky uvádějí, že průměrný počet partnerů, které žena za svůj život vyzkouší, je pět a půl, u mužů je toto číslo vyšší – poznali 8,6 partnerek. Co se týče vývoje, ženy jsou snad odvázanější a trend za posledních deset let vykazuje nárůst, kdežto muži za tuto dobu „klesli“ o celé tři partnerky! Nelze však říci, že by se populace chovala promiskuitněji. Ze stejných statistik, vydaných Sexuologickým ústavem 1.LF UK , vyplývá, že náhodného partnera na jednu noc přiznaly téměř dvě pětiny žen a tři pětiny mužů. Takže na tom z tohoto hlediska tak špatně nejsme.

Zpátky však z čísel do reality! Když už se v podobné situaci octneme, nepřemýšlíme nad statistikami, ale nad tím, jak být co nejlepší! S novým partnerem nás čeká vždy něco nového a neprobádaného. Každý jeden má vlastní techniku, něžnost, rychlost… Co je však vždy společné? Přece stres z toho, zda budeme schopné všechno dychtivě přijímat a zda mu budeme schopné všechno adekvátně vrátit? Ovšem stresu nepropadají jen ženy. Oba partneři jsou nervózní z toho, jak na druhého zapůsobí, a mají obavy, aby svůj protějšek nezklamali. Možná se stydíte za své křivky, ať jsou příliš bujaré či příliš ostré. Je přirozené, že chcete být úžasná po všech stránkách! Pamatujte na to, že pokud je daný muž vaší životní láskou, bude vás milovat i přes případnou zbrklost či stydlivost. A i kdyby to napoprvé nevyšlo, není všem dnům konec! Jeden nezdar nezničí váš jinak perfektně fungující vztah, což platí i naopak – jedna skvělá noc nezachrání krachující a vyprchanou lásku.

Kdo si počká, ten se dočká…

Pokud ráda vymýšlíte strategie a chcete váš vztah budovat jiným způsobem a postupem, je dobré se na celou postelovou akci dobře připravit. Promyslete si proto všechny důležité body, které chcete mít absolutně perfektní. Nezapomeňte však i na spontánnost a nechejte se něčím překvapit i od něj! Být strůjcem a imaginárním průvodcem celé noci je přece hrozná nuda! Protistresovým základem úspěšného milování je domácí prostředí, proto byste svého vyvoleného měly pozvat do svých pelíšků. Svoje domovy provoňte příjemnou vůní vonných svíček či oleje, zapněte svou oblíbenou hudbu (zkuste však vynechat Marilyna Mansona) a připravte afrodiziakální večeři, kterou zapijete dobrým červeným vínem. Zkuste ho zlákat i na horkou vanu v přítmí zapálených kahanců! Oděv necháme na vašem vkusu, ale příliš výstřední a okatě sexy oblečky ho můžou odradit. Zvolte přirozenou krásu a pohodlné oblečení, zvýrazňující vaše křivky. Líčení a parfém si nechte na příští návštěvu například diskotéky.

DŘÍVE JSME PSALI:

Polovina dospělých má sex na prvním rande

David Bárta — 28. 02. 2023
Pravidlo „sex až po svatbě” patří už hezkou řádku let k těm zastaralým, alespoň pro většinu společnosti.

Muži milují přirozenou vůni ženské pokožky! V neposlední řadě myslete na antikoncepci. Pokud zrovna neužíváte klasickou hormonální formu, mějte po ruce zásobu kondomů. Na něj se nespoléhejte!

Už je to tady!

Příjemná večeře může skončit pohodlným posezením na gauči s nedopitým vínem v ruce. Pak už máte jen krůček k prvnímu vášnivému polibku, dotekům a… Pokud vám vyhovuje pohodlí vaší široké postele, odeberte se s partnerem do lóže, které by již mělo být připraveno. Zapalte intimní světlo, díky kterému se nebudete stydět za vaše tělesné nedostatky a váš partner za případnou malou nadílku od přírody. Vaše výkony by měly vést střední cestou, teda žádná přebornice či zkušená pornohvězda, ale ani varianta „nafukovací panna“. Chcete přece, aby to bylo pro oba co nejvíc příjemné a pokud k tomu přidáte nenucený humor, nemáte co ztratit! Napoprvé dejte větší šanci projevit se svému příteli, nenápadně ho při tom ale navádějte. Muži mají rádi, když je jemně nasměrujete nebo řeknete, co se vám líbí. Něžná předehra a misionářská poloha mohou pro někoho představovat nudnou klasiku, na první milování se ale hodí nejlépe. Pokud se i přes důkladnou přípravu něco nepovede, nebuďte smutná či zklamaná sama ze sebe!

Tohle snad radši ne!

Čemu byste se před premiérovou nocí měly raději vyhnout? V první řadě přemíře alkoholu, který vám bude připadat jako skvělý „nakopávák.“ Jedna či dvě skleničky dobrého vína vás posilní a budou současně působit afrodiziakálně, ale víc byste už neměly! Jestliže si společnou noc chcete pamatovat, k samotnému aktu by nemělo dojít pod vlivem alkoholu. I když chcete pana Dokonalého přesvědčit o svých přednostech a výjimečnosti, nechovejte se hned jako lehká holka. Červené podvazky a erotické pomůcky ze sex shopu radši první noc nechte ležet v šuplíku! Vyznáte se v různých polohách a máte v oblibě akrobatické kousky? Své milostné vychytávky si nechte na později. Není přece všem dnům konec!

Muži a ženy. Zdroj: Clker-Free-Vector-Images ze služby PixaBay

Krátké jednořádkové postřehy, jak prožívají milostný akt různá znamení zvěrokruhu.

Berani:
často příliš spěchají a nemají čas na předehru.

Býci:
jsou nenasytní, nejradši by nikdy neskončili.

Blíženci:
jsou nenasytní, nejradši by si domluvili trojku.

Raci:
rádi se milují ve vaně s horkou vodou.

Lvi:
kupují rádi drahé prádlo.

Panny:
sprchují se před, během a po té…

Váhy:
nemůžou se rozhodnout, jestli se milovat chtějí či ne.

Štíři:
jsou pro milování po celý den…, a každý den.

Střelci:
nejraději by se milovali pod hvědami.

Kozorohové:
bývají rádi nahoře.

Vodnáři:
největší rozkoš potěšují v davu.

Ryby:
upřednostňují raději extázi samotnou, než poezii vlastního aktu.

Použité zdroje: dotekylasky.cz/
(redakční text) *

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu