Ve 13. komnatě ČT se zpěvačka a herečka Šárka Vaňková podělí o své intimní tajemství

FOTOGALERIE
Publikuje: Nikola Macáková — 19. 11. 2023
Zdroj: René Kekel
Úvodní stránka » Kokteil » Ve 13. komnatě ČT se zpěvačka a herečka Šárka Vaňková podělí o své intimní tajemství

V úterý večer, 22. listopadu, se na obrazovkách České televize objeví další epizoda oblíbeného pořadu 13. komnata.

Této chvíle se diváci mohou těšit na poutavý příběh zpěvačky a herečky Šárky Vaňkové, která se odvážně podělí o své niterní tajemství. Současně se Šárka představí se svým novým unikátním projektem P. S. Iveta, kde přináší původní playlist a doprovod poslední kapely Ivety Bartošové. Magazín UdálostiExtra.cz o tom informoval PR manager René Kekely.

13. komnata Šárky Vaňkové. Zdroj: René Kekely. Foto: Česká televize (publikováno se svolením autora)

Šárka Vaňková se poprvé objevila na veřejnosti téměř před dvaceti lety jako finalistka prvního ročníku Česko hledá SuperStar ve svých šestnácti letech. S natočením debutového alba a dalšími nahrávkami se stala známou tváří, vedla vlastní televizní pořad. Přestože byla slavná, byla zároveň naivní a nezkušená. Její osobní životní cesta byla poznamenána neúspěšnými vztahy, a nakonec se stala obětí domácího násilí.

V té době jsem se dostala až k obviňování sama sebe, což je typické pro tzv. syndrom týrané ženy,“ přiznala se ve 13. komnatě, kde René Kekely vytvořil námět a scénář.

Dlouho poté, co skončil toxický vztah s mužem, který nepatřil do umělecké sféry a byl veřejnosti neznámý, Šárka se musela vyrovnat s následky. „Chtěla jsem jen žít normálně a šťastně, najít lásku a možná založit rodinu.“ Po opuštění Česka prožila sedmiletý vztah, který však také skončil. Po návratu domů začala znovu budovat svůj život od nuly.

Dnes má Šárka šťastný vztah s muzikantem a hercem Petrem Vondráčkem a věří, že konečně našla pravou lásku.

„S novým koncertním projektem P. S. IVETA se Šárka Vaňková vydává za diváky na „počest“ Ivety Bartošové. Pro tento projekt zvolila původní playlist skládající se ze 22 písní, které Iveta Bartošová složila před svou tragickou smrtí,“ vysvětlil René Kekely.

K projektu pozvala Šárka i posledního kapelníka Ivety, Fredyho Bittnera, a jeho kapelu. Tvrdí, že s Ivetou má minimálně něco společného: „Citlivou povahu a důvěru v lidi. Nevzdávám se a věřím, že těch dobrých je víc.“

Kromě toho se Šárka angažuje ve Strašnickém divadle, účinkuje v několika představeních a příští rok ji čeká účast v novém prestižním hudebně-divadelním projektu, o němž však zatím nechce příliš mluvit. „Až přijde ten správný čas, prozradím víc. Ale moc se na to těším,“ dodává Šárka Vaňková.

Použité zdroje: PR manager René Kekely & Olivie Lerner
(redakční text & René Kekely)

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu