Vanilla Jane: hlas zvířecí lásky a hudba srdce

FOTOGALERIE
Publikuje: Nikola Macáková — 06. 01. 2024
Zdroj: Nikola Macáková - redakční text
Úvodní stránka » Kokteil » Vanilla Jane: hlas zvířecí lásky a hudba srdce

Jana Ricci, známá také pod uměleckým jménem Vanilla Jane, otevřeně sdílí svou inspirativní cestu, která ji vedla od světa večírků k poslání pomáhat zvířatům.

Redakci se se svým životním příběhem Jana svěřila osobně. Její životní příběh spojuje hudbu, lásku k přírodě a nezlomnou touhu podílet se na vztazích lidí ke zvířatům.

Jana Ricci (Vanilla Jane). Zdroj: Petr Lukeš / Asociace vizážistů a stylistů ČR. (Publikováno se svolením autora)

Cesta k pomoci zvířatům

Jana začala svou kariéru v tanečním světě, účastnila se nejrůznějších večírků a soutěží, ale vždy měla silné pouto k přírodě a zvířatům. V dobách, kdy byla pod silným vlivem svého manažera a jistého veřejného tlaku, vždy nacházela čas na procházky se psem v krásné přírodě.

Nějaký čas jsem ve svém životě strávila také v Italii, kde jsem se věnovala uzdravování rodinných vztahů,“ konstatovala Jana.

Otočení života

Před třemi lety jsem zažila lásku, která mě v Praze „připoutala“, i když jsem předtím vážně uvažovala o úniku z tohohle „systému,“ a následného přesunu do skutečné džungle v Jižní Americe. Na chvíli se Praha změnila v něco toxického, ale ta láska mě tady stále drží. To období bylo či je pro mě klíčové – začala jsem chápat svoji skutečnou cestu a rozhodla se věnovat veškerou svoji energii na pomoci zvířatům,“ vysvětlila naší redakci Jana.

Hudba s poselstvím

Vanilla Jane nejen zpívá, ale také se snaží prostřednictvím své hudby šířit povědomí o ochraně zvířat. Její nová deska, která se právě připravuje, bude zaznamenávat především témata spojená s jejím osobním vývojem, láskou k přírodě a velkou touhou pomáhat těm, kteří nemohou mluvit sami za sebe.

Závazek pomáhat

Jana Ricci není jen umělkyní, ale také aktivistkou. Provedla již několik charitativních akcí, koncertů a bazarů na podporu zvířecích útulků, koní, a dokonce i slonů. Její cílem je ukázat, že vztah ke zvířatům by měl být samozřejmostí, a pomoci změnit postoj lidí ve světě k těmto bezbranným tvorům, jak sama redakci podotkla.

Osobní vývoj

Pro Janu neexistuje pouze hudba a charita; „je to také jistá cesta osobního vývoje spojená se zemí. Můj životní příběh byl od divokých nočních večírků a soutěží, až k dnešnímu naslouchání potřebám zvířat, navíc ukazuje, že i v hudbě může být hluboký význam,“ řekla naší redakci Jana.

Budoucnost s nadějí

Vanilla Jane se chystá na další etapu své kariéry, kde chce svou hudbou a angažovaností inspirovat lidi k péči o zvířata. Její příběh ukazuje, že nikdy nezáleží na tom, kde začnete, ale na tom, kam se rozhodnete jít.

Použité zdroje: Jana Ricci (umělecké jméno Vanilla Jane),
(redakční text – Nikola Macáková)

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu