Žena se v Ostravě zřítila ze zábradlí z výše asi 10metrů. Pád třiapadesátiletá žena nepřežila

Publikuje: Nikola Macáková — 11. 10. 2022
Zdroj: PhDr. Lukáš Humpl (tiskový servis)
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Žena se v Ostravě zřítila ze zábradlí z výše asi 10metrů. Pád třiapadesátiletá žena nepřežila

Krátce po osmé hodině ranné, v úterý 11. října zasahovali ostravští záchranáři u tragické události na Svinovských mostech.

O tragické události informoval redakci krajský mluvčí moravskoslezské záchranky Lukáš Humpl s tím, že třiapadesátiletá žena měla podle informací, které mají záchranáři k dispozici, spadnout přes zábradlí ze schodů, z výšky okolo deseti metrů. V okamžiku příjezdu posádek byla v bezvědomí, zasahující lékařka u ní zjistila poranění hlavy, stav svědčil rovněž o vážném poranění mozku.

Pacientce byly zajištěny dýchací cesty, naložen krční límec a záchranáři ji uložili do podtlakové matrace,“ vysvětlil Lukáš Humpl z krajské záchranky.

DŘÍVE JSME PSALI:

Dvě tragické nehody zaměstnaly záchranáře v Opavě a v Karviné

Nikola Macáková — 29. 09. 2022
Posádky zdravotnické záchranné služby zasahovaly ve středu 28. září, souběžně u dvou smrtelných nehod. Odehrály se v Opavě a v Karviné.

Přes intenzivně poskytovanou odbornou péči i léky podávané do kostní dřeně, se stav zraněné rychle zhoršoval a záhy došlo k selhání krevního oběhu. Musela být zahájená nepřímá srdeční masáž, ale resuscitace nebyla ani navzdory použití přístrojové techniky úspěšná. Lékařka tak musela nakonec konstatovat smrt,“ doplnil mluvčí záchranné služby.

Tragickou událostí se dnes začali, dle informací redakce zabývat ostravští kriminalisté.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu