Zaměstnanci zlínské kovárny hubnou pro zdraví i dobrou věc

Publikuje: Nikola Macáková — 03. 02. 2023
Zdroj: Kateřina Martykánová
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Zaměstnanci zlínské kovárny hubnou pro zdraví i dobrou věc

Jubilejní desátý ročník projektu Kilo za kilo odstartovali 1. února zaměstnanci zlínské Kovárny VIVA.

Magazín UdálostiExtra.cz o tématu dnes informovala PR manažerka projektu ing. Kateřina Martykánová  s tím, že cílem bylo snížit svoji tělesnou hmotnost, udělat něco pro své zdraví a také podpořit děti z Praktické školy a dětského domova na Lazech ve Zlíně. Za každý zhubnutý kilogram svých pracovníků jim totiž věnuje Kovárna VIVA 100 korun. Novinkou letošního ročníku je možnost využít běžecké přípravy pod vedením odborníků nebo se zapojit do krokové výzvy.

Analýza těla… Zdroj: Kateřina Martykánová – PR manager (publikováno se svolením autora)

Oblíbený projekt spojený s hubnutím zahájilo stejně jako v předchozích letech společné úvodní převážení na speciální InBody váze, které zajistila společnost MediSPORT Zlín včetně detailní tělesné analýzy. Součástí odpoledne byly i individuální konzultace a přenáška trenéra kondičního běhání Boba Komína.

Těší nás velký zájem ze strany našich zaměstnanců. Letos se zúčastnilo zahájení rekordních 47 účastníků a další zájemci mají možnost do akce zapojit kdykoli v jejím průběhu,“ uvedl Zbyněk Rozsypal, jeden z iniciátorů akce, a představil i novinky letošního ročníku: „Během následujících 100 dní se mohou naši pracovníci zúčastnit běžecké přípravy pod vedením právě Boba Komína nebo se zapojit do krokové výzvy, která spočívá v překonání mety 1 milionu kroků za toto období. Věříme, že to bude zajímavá motivace, jak podpořit hubnutí i zdravým pohybem.“

Pevnou vůli a vytrvalost kromě dobrého pocitu a přátelského soupeření s kolegy posiluje tradičně také charitativní rozměr akce. „Čím více kilogramů se našim lidem podaří zhubnout, tím více stokorun poputuje dětem z domova na Lazech,“ dodala personální ředitelka Martina Pravdová.

Kilo za kilo potrvá do 11. května, kdy přesně po 100 dnech proběhne závěrečné převážení, vyhodnocení výsledků a vyhlášení celkového finančního výtěžku. Odměněni budou také vítězové, kteří zhubnou nejvíce a v krokové výzvě zdolají největší počet kroků.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu