Záhadná a nádherná stověžatá Praha aneb jak objevit kouzlo velkoměsta

Publikuje: David Bárta — 13. 01. 2023
Zdroj: / Autor: Michal Dužda
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Záhadná a nádherná stověžatá Praha aneb jak objevit kouzlo velkoměsta

Jistě si každý z vás někdy udělal výlet do Prahy a možná vás toto místo očarovalo. Dnes si povíme příčiny tohoto božského očarování.

Stověžatá stavební záhada

Podle webu psychologie chaosu.cz, že Praha má sto věží, přičemž každá věž a věžička mají z geometrického hlediska blahodárný vliv na okolí. Každá věž rezonuje energií, která je posbíraná z okolí. Tyto věže jsou schopné vyrovnávat a stabilizovat své okolí tím, že dokáže komunikovat s vesmírnou energií. Tímto způsobem proudí pražskými ulicemi kosmická léčivá síla!

Karlův most

Karlův most je neodolatelně krásným místem, který vyzařuje svou silnou osobitou energii. Je specifický svou krásnou architekturou. Obestírají ho mnoho záhadných legend a příběhů. Je silnou součástí Starého města. Tato stavba byla započatá v přesně vypočítaném svatém čase. Tento svatý čas určovali dvorní mágové neboli astrologové Karla IV. Astrologové vypočítali vznik této stavby na hodinu až minutu přesně v souladu s vesmírnými cykly. Dokonce by energie měla vyzařovat ze samotné Vltavy a ze soch zasazených do tajemného celkového obrazu Karlova mostu.

Socha rytíře Bruncvíka

Citlivý člověk může vnímat, že nad sochou tohoto rytíře se nachází světelná čarovná energie neboli svatozář. Součástí této sochy je i jakýsi tajemný provaz, který má znázorňovat pupeční šňůru mezi Prahou a vesmírem! Někteří senzibilové dokonce tento blahodárný proud mohu na vlastní kůži pocítit či vlastními očima spatřit. Hlavní příběh, který se pojí k této sošce je ten, že člověk má hledat své božské světlo skrze proměnu své duchovní osobnosti.

Další magická místa

Dalším nesmírně krásným místem je letohrádek. Byl postaven na základě učení svaté geometrie. Karel IV je známý tím, že se zabýval alchymií a tento jev můžeme cítit po celé Praze. Letohrádek skrývá nejen jeden symbol, ale víc. Třeba půdorys letohrádku tvoří dva protínající se trojúhelníky. Což vytváří šesticípou hvězdou neboli hexagram. Léčivě také působí ozvěna letohrádku, která má za cíl odrážet léčivě božské zvuky z vesmíru. Dále královská koruna, která značí vznešenou korunní čakru.

České korunovační klenoty rovněž působí magicky.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu