Tragický noční požár v Rajhradu na Brněnsku

Publikuje: Nikola Macáková — 26. 11. 2022
Zdroj: Mgr. Michaela Bothová / ZZS JmK (tiskový servis) & redakce
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Tragický noční požár v Rajhradu na Brněnsku

V Rajhradu na Brněnsku hořel dům. Při požáru zemřela žena a muž skončil v péči nemocničních lékařů. Zasahovaly všechny záchranné složky.

O požáru informovala UdálostiExtra.cz (elektronickou poštou) krajská mluvčí jihomoravské záchranky Michaela Bothová s tím, že v pátek v noci vyslalo naše operační středisko na místo celkem šest prostředků, včetně inspektora provozu a velkokapacitní sanitky.

Na místě byla osoba, která zemřela ještě před naším příjezdem, už jsme jí nemohli pomoci. V péči jsme měli muže, který utrpěl těžké popáleniny a inhalační trauma, ošetřili jsme jej, bylo nutné jej zaintubovat a napojit na řízenou ventilaci,“ vysvětlila Bothová.

Po poskytnutí přednemocniční neodkladné péče jsme jej v kritickém stavu transportovali na Popáleninové centrum Fakultní nemocnice Brno,“ doplnila k noční události mluvčí záchranné služby.

Krajští kriminalisté převzali případ požáru domu v Rajhradu na Brněnsku ze včerejšího večera, při kterém zemřela žena a muž skončil v nemocnici.

Událost policisté prověřují, dle zjištěných informací redakce pro trestný čin vraždy, pracují na ztotožnění osob a probíhá ohledání místa činu a další standardní procesní úkony. Policisté tak nyní případ prověřují jako možnou vraždu!

Související témata
Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu