Řidič nepřežil nehodu s osobním vozidlem v Šenově. Hasiči muže vyprošťovali 20 minut

Publikuje: Nikola Macáková — 06. 01. 2023
Zdroj: Jakub Kozák / HZS MsK (tiskový servis)
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Řidič nepřežil nehodu s osobním vozidlem v Šenově. Hasiči muže vyprošťovali 20 minut

Tragicky skončila dopravní nehoda osobního vozidla v Šenově – v Rudné ulici ve směru z Ostravy na Havířov.

O nehodě informoval v tiskové zprávě mluvčí moravskoslezských hasičů Jakub Kozák s tím, že zasahující hasiči po příjezdu na místo události zjistili, že uvnitř havarovaného automobilu zůstal zaklíněný řidič. K vyproštění nasadili hydraulické nástroje – kromě odstřižení střechy museli pracovat na uvolnění dolních končetin z pod palubní desky.

Hydraulické vyprošťovací nástroje použili hasiči při nehodě v Šenově, zaklíněný řidič nepřežil. Zdroj: HZS moravskoslezského kraje. (tiskový servis)

Zraněný řidič byl vyproštěn přibližně za čtvrt hodiny, přivolaný lékař však již konstatoval smrt.

Po zadokumentování nehody ze strany Policie ČR si velitel zásahu na místo povolal vyprošťovací automobil Bison z hasičské stanice v Ostravě-Zábřehu, který havarovaný vůz hydraulickým nakládacím jeřábem vytáhl zpět na komunikaci, kde si jej převzala odtahová služba,“ doplnil k nehodě mluvčí hasičů.

DŘÍVE JSME PSALI:

Nákladní auto zavalilo muže na Novojičínsku

Nikola Macáková — 28. 12. 2022
Muže zavalil nákladní automobil při prováděné opravě vozidla. K dramatické události došlo v Odrách okolo 9. hodiny dopolední.

Související témata
Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu