Nákladní auto zavalilo muže na Novojičínsku

Publikuje: Nikola Macáková — 28. 12. 2022
Zdroj: Bc. Ladislav Lang / ZZS MsK (tiskový servis)
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Nákladní auto zavalilo muže na Novojičínsku

Muže zavalil nákladní automobil při prováděné opravě vozidla. K dramatické události došlo v Odrách okolo 9. hodiny dopolední.

Redakci o dramatické události informoval v tiskové zprávě zastupující mluvčí moravskoslezské krajské záchranky Ladislav Lang s tím, že na místo vyjela pozemní zdravotnická posádka ze stanoviště ve Vítkově a z Ostravy vzlétl vrtulník letecké záchranné služby.

Muž ve věku třiatřicet let opravoval nákladní vůz, když se mu zvedák zabořil do bláta a vůz mu přední nápravou přimáčkl horní polovinu těla. Před příjezdem hasičů byl vyproštěn svědky události a v době zásahu záchranářů byl při vědomí,“ uvedl Ladislav Lang.

DŘÍVE JSME PSALI:

Na Novojičínsku se na muže zřítil strom

Nikola Macáková — 27. 12. 2022
Devětadvacetiletý muž utrpěl vážná poranění poté, co se na něj v lesním terénu na Novojičínsku zřítil strom. 

Utrpěl poranění v oblasti hlavy, hrudníku a pravé horní končetiny. Záchranáři zraněného znehybnili pomocí krčního límce a podtlakové matrace, ošetřili krvácející rány a zahájili podávání léků a kyslíku. Následně byl letecky transportován do ostravské Fakultní nemocnice a předán do péče zdravotníků urgentního příjmu,“ doplnil závěrem mluvčí záchranářů.

Spolu se zdravotníky na místě zasahovali také hasiči a policisté.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu