Řidič na Teplicku dostal mikrospánek, narazil do vozidla údržby

Publikuje: Jana Malá — 03. 08. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Řidič na Teplicku dostal mikrospánek, narazil do vozidla údržby

Řidiče osobního automobilu postihl mikrospánek a střetl se s vozidlem údržby silnic na hlavním silničním tahu mezi Ústím n./L. a Teplicemi.

Mezi prvními, kdo u nehody zasahoval byli dobrovolní hasiči z Jirkova u Chomutova. O nehodě informovali dobrovolní hasiči města Jirkov na sociální síti.

Spolu s dobrovolnými hasiči k nehodě zamířili také jejich profesionální kolegové z Teplic, záchranná služba a policisté. Doprava byla v místě nehody v daném silničním úseku  zastavena a řízena policisty, a to po dobu zásahu záchranných složek.

Při nehodě se, dle informací redakce zranil řidič osobáku, kterému první pomoc poskytli právě projíždějící dobrovolní hasiči města Jirkov, kteří se v tu dobu vraceli z mohutného lesního požáru v Hřensku, kde byli spolu s jejich kolegy vypomáhat při hašení. Zraněného řidiče si následně převzali do své péče zdravotničtí záchranáři. K nehodě byl následně přivolán také službukonající lékař krajské záchranné služby v systému Randez-Vouz.

Okolnosti nehody jsou nyní v šetření teplické dopravní policie, nicméně podle všeho za nehodou stála únava řidiče osobního vozidla s následným mikrospánkem.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu