Opilý řidič v Brně jel na červenou, nadýchal přes 2 promile

Publikuje: Nikola Macáková — 20. 11. 2022
Zdroj: Mgr. Markéta Skřivánková / Statutární město Brno Městská policie Brno (tiskový servis)
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Opilý řidič v Brně jel na červenou, nadýchal přes 2 promile

Strážníci dopadli řidiče, který před nimi projel na červenou. Opilec za volantem nadýchal přes 2 promile alkoholu v dechu.

O případu informovala UdálostiExtra.cz tisková mluvčí brněnské městské policie Markéta Skřivánková s tím, že červené světlo svítící na semaforu nijak nebránilo v sobotu odpoledne řidiči škodovky projet křižovatku v brněnské Hněvkovského ulici.

Porušením dopravních předpisů na sebe ale upoutal pozornost autohlídky městské policie, která se k němu právě blížila. Strážníci se ihned za ujíždějícím vozidlem vydali a modrým výstražným světlem mu signalizovali, aby zastavilo. Když pak muže sedícího za volantem kontaktovali, vyzvali ho nejprve k předložení dokladů. Podal jim ale pouze osvědčení o registraci vozidla, občanský ani řidičský průkaz u sebe neměl,“ uvedla Markéta Skřivánková z brněnské městské policie.

Hlídka se zajímala, zda před jízdou pil alkohol. Devětačtyřicátník jí řekl, že si dal dvě piva. Provedená dechová zkouška ale přinesla výsledek 2,19 promile. Strážníci proto přivolali policisty a případ s podezřením na spáchání trestného činu jim předali,dodala mluvčí městské policie.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu