Nehoda dodávky a osobního vozidla v ostravské části Poruba si vyžádala zranění dvou mužů

Publikuje: Nikola Macáková — 29. 11. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Nehoda dodávky a osobního vozidla v ostravské části Poruba si vyžádala zranění dvou mužů

Profesionální hasiči, záchranáři i policisté museli zasahovat u vážné dopravní nehody dodávky a osobního automobilu v ostravské části Poruba.

K dopravní nehodě došlo v pondělí 28. listopadu vpodvečer. Doprava byla v místě nehody omezena a řízena policisty.

Dle oznamovatele zůstal jeden ze dvou zraněných lidí zaklíněn pod převrácenou dodávkou. „V průběhu jízdy k událost však hasiči dostali informaci, že byl člověk vyproštěn svědky. Těch se na místě sešlo dostatečné množství k tomu, aby havarovaný vůz postavili na kola,“ uvedl k nehodě krajský mluvčí moravskoslezských hasičů Jakub Kozák.

Čtyřicetiletý muž zůstal po havárii zaklíněn v jednom z vozidel. Prvotní vyšetření ukázalo poranění hlavy, hrudníku a zad, stav pacienta se jevil jako život ohrožující. Byl zajištěn krčním límcem, pánevním pásem a uložen do podtlakové matrace. Záchranáři podali léky, provedli opatření pro zajištění tepelného komfortu a pacienta transportovali na urgentní příjem FN Ostrava,“ sdělil redakci v tiskové zprávě k nehodě mluvčí moravskoslezské krajské záchranky Lukáš Humpl.

Na úrazovou ambulanci téže nemocnice byl po ošetření posádkami záchranné služby přepraven také osmatřicetiletý účastník nehody, který utrpěl středně těžké poranění hrudníku,“ doplnil mluvčí záchranné služby.

DŘÍVE JSME PSALI:

Muže v Ostravě srazil automobil, v kritickém stavu skončil v nemocnici

Nikola Macáková — 18. 11. 2022
Ostravští záchranáři zasahovali ve středu u velmi vážné dopravní nehody při které automobil v Rudné ulici srazil chodce.

Hasiči provedli na havarovaných vozech protipožární opatření a zasypali sorbentem uniklé provozní náplně. Po zadokumentování nehody ze strany policistů uklidili komunikaci,doplnil k nehodě mluvčí ostravských hasičů.

Příčiny nehody jsou nyní v šetření ostravské dopravní policie.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu