Na Frýdecko-Místecku se z výše zřítili dva muži, oba skončili v péči lékařů

Publikuje: Nikola Macáková — 08. 11. 2022
Zdroj: PhDr. Lukáš Humpl (tiskový servis)
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Na Frýdecko-Místecku se z výše zřítili dva muži, oba skončili v péči lékařů

V obci Žabeň na Frýdecko-Místecku se v úterý odpoledne zřítili dva muži z výše při opravě domu. Oba utrpěli zranění.

O dramatické události informoval redakci krajský mluvčí moravskoslezské záchranky Lukáš Humpl s tím, že k zásahu byla vyslána posádka rychlé zdravotnické pomoci (RZP) a vrtulník letecké záchranné služby.

Šedesátiletý a pětatřicetiletý muž prováděli práce na rodinné domě, přičemž se pod nimi prolomila deska, na které stáli. Po pádu na zem zůstali oba při vědomí a se záchranáři komunikovali,“ sdělil Lukáš Humpl z krajské záchranky.

DŘÍVE JSME PSALI:

Muž se v Beskydech zřítil z několik desítek metrů, pád nepřežil

Nikola Macáková — 07. 11. 2022
V oblasti Velkého Javorníku na Novojičínsku došlo v neděli krátce před 17. hodinou k tragické události. Zasahoval i záchranářský vrtulník.

Starší z nich byl ošetřen s poraněním horní končetiny a následně sanitním vozidlem transportován na úrazovou ambulanci nemocnice ve Frýdku-Místku. Mladší z pacientů utrpěl poranění páteře a dolní končetiny, po poskytnutí přednemocniční neodkladné péče jej letečtí záchranáři přepravili do ostravské Fakultní nemocnice a předali lékařům tamního urgentního příjmu,“ doplnil v tiskové zprávě k události mluvčí záchranné služby.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu