Jablonec nad Nisou je okres s největší koncentrací oblíbených restaurací

KOMERČNÍ ČLÁNEK
Publikuje: Nikola Macáková — 02. 05. 2023
Zdroj: Adéla Konopková / im-pr.cz
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Jablonec nad Nisou je okres s největší koncentrací oblíbených restaurací

Největší počet podniků s nejlepším hodnocením od uživatelů Mapy.cz a Firmy.cz se nachází v okrese Jablonec nad Nisou.

Jsou zde čtyři restaurace z první padesátky těch nejlépe hodnocených v celé České republice. Všechny čtyři podniky jsou v horských střediscích nebo uprostřed hor. Tématu se dnes věnovala Adéla Konopková z ag. im-pr.cz, která o tom informovala náš magazín.

Nejvýše se z okresu Jablonec nad Nisou umístilo Občerstvení Krömerova bouda, které skončilo s hodnocením 98,01 % na pátém místě v celorepublikovém žebříčku restaurací s nejlepším hodnocením. Dalšími podniky z okresu Jablonec nad Nisou jsou v první padesátce: Občerstvení Promenáda, Restaurace Z a Amantis Vital Sport hotel.

Mapka TOP 50 restaurací. Zdroj: Mapy.cz/seznam.cz/ im-pr.cz (tiskový servis)

Mezi podniky v okrese Jablonec nad Nisou tak zvítězily služby z kategorií „rychlé občerstvení/snack bar“ a „stánky s občerstvením“.

Výsledky možná vypadají neočekávaně, ale vzhledem k tomu, že restaurace u nás většinou nehodnotí známí gastroexperti, ale běžní uživatelé Map, jedná se o zajímavou cestu k nalezení skrytých gastropokladů,“ říká k výsledkům Martin Jeřábek, manažer týmu Mapy.cz.

Podobně vypadalo hodnocení restaurací i v dalších regionech. Ve velké většině se jedná spíše o „běžné“ restaurace či bistra. V žebříčku bodovaly podniky ze všech regionů České republiky. Na prvním místě se umístila Nádražní restaurace Letohrad v Pardubickém kraji. Restaurace se nachází přímo na letohradském nádraží.

Na takové podniky upozorňují jak lidé z jejich okolí, které k večeru najdete u stolu se jmenovkou, tak náhodní návštěvníci, které k hodnocení motivuje nejen samotný nečekaný zážitek, ale i snaha nesobecky se o něj podělit s ostatními uživateli Mapy.cz. A to je i samotný smysl našeho hodnocení – nabízet lidem podniky, které stojí za to navštívit,“ vysvětluje manažer týmu Firmy.cz Tomáš Třeštík.

Data pocházejí z letošního ledna a mezi hlavní kritéria hodnocení patřila možnost se v daném podniku najíst. Součástí tak nejsou rozvozové služby. Další podmínku ‒ mít alespoň 40 uživatelských hodnocení ‒ splnilo celkem 401 restaurací. Žebříček je sestavován podle průměrného hodnocení uživatelů uděleného prostřednictvím služeb spol. Seznam.cz / Mapy.cz a Firmy.cz a zahrnuje podniky s minimálně čtyřicítkou hodnocení.

(redakční text)

Související témata
Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu