Hasiči a záchranáři zachraňovali 16letého chlapce ve skalách v Českém ráji

Publikuje: David Bárta — 10. 07. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Hasiči a záchranáři zachraňovali 16letého chlapce ve skalách v Českém ráji

Teprve 16letý chlapec se v Českém ráji zřítil do skalní průrvy. Na pomoc musel vzlétnout i záchranářský vrtulník.

Do záchranné akce kromě zdravotnických záchranářů byli povoláni také profesionální hasiči a hasiči specialisté tzv. hasiči – lezci, kteří mladého chlapce nakonec ze skalní průrvy vyprostili. Obecně se jednalo s ohledem na místo události o velmi obtížný zásah z pohledu krajských hasičů, kteří o případu informovali na sociální síti.

Hoch byl vážně zraněn…

Po náročném vyproštění si zraněného chlapce převzali do své péče zasahující záchranáři, kteří mu, dle zjištěných informací redakce na místě poskytli odbornou přednemocniční péči a následně jej po podání nezbytných léků přepravili do nemocnici k dalšímu vyšetření.

Související témata
Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu