Agresor na brněnském nádraží ohrožoval lidi s nožem, zpacifikovali ho muži zákona

Publikuje: David Bárta — 26. 08. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Agresor na brněnském nádraží ohrožoval lidi s nožem, zpacifikovali ho muži zákona

Agresor na nádraží vytáhl nůž a označil pracovníka za podčlověka. Následně ohrožoval prodavačku v samoobsluze. Agresora zadrželi strážníci.

O případu dnes informoval UdálostiExtra.cz tiskový mluvčí brněnské městské policie Jakub Ghanem s tím, že U muže, který ohrožoval hned několik lidí ve vestibulu hlavního nádraží, zasahovali včera odpoledne brněnští strážníci.

„Nejprve údajně zlostně křičel na prodavačku v samoobsluze a po vyvedení z prodejny podle svědků vytáhl kapesní nůž a všem vyhrožoval,“ upřesnil Jakub Ghanem z městské policie.

Poblíž stojící dvaadvacetiletý muž byl ale tak pohotový, že mu prý zbraň vyrazil z ruky a schoval ji u sebe…

„Strážníci dorazili během okamžiku a mladík jim ještě řekl, že mu dvaapadesátiletý muž během roztržky poškodil hodinky. I před hlídkou městské policie podezřelý nadával ostatním a jednoho ze členů ostrahy označil za podčlověka, který si zaslouží likvidaci. Proti svědkům se několikrát pokusil prudce vykročit, strážníci mu v tom ale pokaždé zabránili. Hájil se před nimi tvrzením, že mu nůž nedopatřením vypadl z kapsy,“ sdělil Jakub Ghanem.

„Protože si následně stěžoval na bolesti na hrudi, přivolali k němu záchranáře, aby zkontrolovali jeho zdravotní stav. Potom ho předali státním policistům jako důvodně podezřelého z trestného činu,“ doplnil mluvčí městské policie.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu