Aero podporuje špičkový volejbal v Odoleně Vodě

Publikuje: David Bárta — 07. 10. 2022
Zdroj: Ing. Lukáš Klapil (tiskový servis)
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Aero podporuje špičkový volejbal v Odoleně Vodě

Společnost Aero Vodochody je generálním partnerem extraligového volejbalového klubu z Odoleny Vody již šestou dekádu.

Na jedno z prvních domácích utkání v letošní sezóně zavítal prezident Aera Vodochody Viktor Sotona, který zdůraznil důležitost podpory volejbalu v regionu: „Volejbalový tým nesoucí jméno naší firmy je pro fanoušky z okolních měst, ale i naše zaměstnance a jejich rodiny srdeční záležitostí. I díky tomu jsme spolupráci prodloužili. Tým budeme podporovat i nadále, protože dělá našemu regionu skvělé jméno nejen u nás doma, ale i v Evropě,“ uvedl.

Jde o jedno z nejstabilnějších partnerství v českém volejbalu

Pavel Horák, prezident volejbalového týmu AERO Odolena Voda, dodal: „Za výraznou podporu sponzorů, mezi které se řadí i Aero Vodochody, jsme rádi, protože nám pomáhá rozvíjet A-tým, ale také mládežnické týmy. Pracujeme na tom, aby se u nás ve městě hrál stabilně volejbal na evropské úrovni a aby to byla pro diváky hezká volejbalová podívaná.“

Spolupráce s volejbalovým klubem AERO Odolena Voda se přenesla i do areálu českého výrobce letadel. Začátkem léta se například v areálu firmy konal sportovní den, na kterém týmy zaměstnanců hráli proti profesionálním extraligovým volejbalistům. Díky velkému zájmu je v plánu akci uskutečnit i příští rok a v plánu jsou i některé další aktivity.

Tým AERO Odolena Voda, je sedminásobným mistrem republiky, poslední titul klub získal v roce 1996. Jde o jeden z nejúspěšnějších týmů v naší zemi. Působí v něm i celá řada bývalých a současných reprezentantů. V sezóně 2021/22 skončili volejbalisté AERA na čtvrtém místě UNIQA extraligy. Přejeme týmu mnoho úspěchů a co nejlepší umístění v aktuální sezóně volejbalové ligy.

Související témata
Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu