Známá limonáda Pepsi mění logo a slaví 125. výročí založení firmy

FOTOGALERIE VIDEO
Publikuje: David Bárta — 30. 03. 2023
Zdroj: Nikola Macáková / redakce
Úvodní stránka » Magazíny » Známá limonáda Pepsi mění logo a slaví 125. výročí založení firmy

Změna je život! Společnost PepsiCo slaví 125. narozeniny od založení firmy. K tomuto datu představila nové logo známých limonád.

Nové logo by se podle dostupných informací redakce mělo v České republice objevit v polovině příštího roku. „Nový design bude pokrývat všechny fyzické a digitální výstupy, včetně balení, vybavení fontán a chladicích zařízení, vozového parku, módy a stolování,“ uvádí PepsiCo na svém webu.

Nový design rozvíjí značku Pepsi tak, aby reprezentovala její nejpříjemnější vlastnosti, a bude pokrývat všechny fyzické a digitální body, včetně balení, vybavení fontán a chladicích zařízení, vozového parku, módy a stolování. Pepsi hraje klíčovou roli při dosahování cílů udržitelného balení PepsiCo Positive. Ve Spojených státech začala od roku 2022 Pepsi převádět všechny 20oz lahve Pepsi, včetně Pepsi Zero na 100% recyklovaný PET. Nové logo a vizuální identita vzdávají hold bohatému dědictví značky a zároveň činí velký skok do budoucnosti,“ uvádí firma v oficiálním sdělení.

V PepsiCo navrhujeme naše značky tak, aby vyprávěly přesvědčivý a holistický příběh. Pepsi je zářným příkladem značky, která se během 125 let neustále přetvářela, aby zůstala součástí pop kultury a součástí lidských životů,“ řekl Mauro Porcini, SVP & Chief Design Officer PepsiCo. „Novou identitu značky jsme navrhli tak, abychom propojili budoucí generace s velkým dědictvím naší značky a spojili odlišnost od naší historie se současnými prvky, abychom naznačili naši odvážnou vizi toho, co přijde,“ dodal.

Pepsi je legendární a ikonická značka, která se neustále vyvíjí s dobou,“ řekl Todd Kaplan , marketingový ředitel společnosti Pepsi.

Nemohli jsme být nadšenější ze zahájení nové éry pro Pepsi, protože tento vzrušující nový a moderní vzhled podnítí odlišnost značky k tomu, aby se ukázala větší a odvážnější, a pomůže lidem najít nové způsoby, jak si bez omluvy užít věci, které tak milují. Tento nový vizuál systém přináší to nejlepší z bohatého dědictví značky Pepsi a zároveň udělal obrovský skok vpřed, aby ji připravil na úspěch ve stále digitálnějším světě,“ dodal závěrem marketingový ředitel společnosti.

Vývoj loga v čase:

Použité zdroje: PEPSI® 
Text/překlad: Nikola Macáková, (redakce)

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu