Putin: je potomkem Ježíše?

Publikuje: David Bárta — 11. 01. 2023
Zdroj: / Autor: Michal Dužda
Úvodní stránka » Magazíny » Putin: je potomkem Ježíše?

Mnoho z vás z toho bude u vytržení. V dnešním článku si povíme něco o Putinovi ve spojitosti s Kristem.

Kdo by dnes neznal Putina? Zná ho celý svět a každá vesnice. Ale to, co by nikoho nenapadlo propojit, tak je konspirační teorie mezi Putinem a Kristem. Podle konspiračních teoretiků na tom něco může být.

Moc Putina

Tito konspirátoři si myslí, že moc Putina souvisí s energií Krista. Web Stream.cz mocná aura Putina, jenž je strachem nepolíbená, tak že souvisí s jeho zvláštním původem. Tato odvážná teorie tvrdí, že jeho původ najdeme v samotném Ježíši.

Původ

Prý Ježíš nebyl ukřižován, ale unikl do Evropy. Zde se stal zakladatelem panovnické dynastie Merovejců. Tato dynastie poté vybudovala Franskou říši, která vládla Evropě do roku 751. Přestože tento jejich panovnický vliv zasáhl i Rusko, tak vzniklo v této zemi odvětví ruského knížecího titulu.

Rod RUSKO

Jednalo se o odvětví Putyatinů. A právě přímým potomkem této rodové větve je sám Vladimir Putin. Takže vládne Rusku potomek Krista?! Nebo prostě jde jen o promyšlenou báchorku pro děti určenou na dobrou noc.

Vtip

Podle již výše zmíněného webu jde dokonce pouze o vtip od slavného ruského blogera Maxima Kononenka. Tento bloger měl už plné zuby vzteku kolem knih Dana Browna. A na základě toho stvořil tuto teorii.

Aristokracie

Jenže jen se zamyslete. Není přece jen aspoň trochu možné, že aristokracie nemá něco společného s rodinou Putina? Podle biografie, která vyšla v Londýně 2012 byl Putinův dědeček Spiridon Putin v dobách carského Ruska kuchařem v hotelu Astoria v Petěrburgu. Zde připravoval jídla pro místní aristokratickou sešlost. Ovšem podle dostupných zdrojů se prý jednalo o to, aby se přiblížil k aristokracii jako takové.

Vzhledem k náboženském ruskému cítění došlo k okamžitému rozšíření této teorie a získala punc popularity.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu