Aplikace eVlastníci, která společenstvím bytových jednotek umožňuje online hlasování na schůzích, je nově zdarma

Publikuje: David Bárta — 26. 08. 2022
Úvodní stránka » Magazíny » Aplikace eVlastníci, která společenstvím bytových jednotek umožňuje online hlasování na schůzích, je nově zdarma

Společenství vlastníků bytových jednotek teď nemají už vůbec žádnou překážku, aby mohli hlasovat online.

UdálostiExtra.cz o nové aplikaci informoval Co-founder Ondřej Bělecký s tím, že aplikace eVlastníci, která takzvané hlasování „per rollam“ umožňuje, je totiž nejméně na rok zcela zdarma. Platí to pro všechny SVJ, bez ohledu na počet jednotek.

Aplikace eVlastníci osvobozuje členy SVJ od nutnosti trávit čas na schůzi. Místo toho se každý může jednoduše zaregistrovat v aplikaci – a kdykoli mu pak přijde výzva k hlasování, přečte si v klidu podklady a jednoduše odkliká pro nebo proti k jednotlivým bodům

„Rozhodli jsme se zájem o online hlasování podpořit. Na vlastní kůži jsme totiž zjistili, jak obtížné je v SVJ cokoli prosadit. Je to paradox: přechod na online hlasování brzdí to, že se členové musí sejít v kočárkárně a pěkně postaru odmávnout nákup licence. To jsme se rozhodli odbourat tím, že licenci není potřeba kupovat,“ říká Lukáš Truxa, spoluzakladatel a CEO startupu eVlastníci.

Aplikace eVlastníci. Zdroj: Ondřej Bělecký / evlastnici.cz (publikováno se svolením autora)

Díky tomu, že je aplikace eVlastníci nyní zdarma, může výbor SVJ jednoduše nabídnout členům možnost hlasovat online už na příští schůzi. Samozřejmě, pokud to stanovy SVJ umožňují. Pokud ne, musí se ještě jednou sejít – naposledy povinně fyzicky – aby tuto možnost do stanov dali.

Změnou cenové politiky chce startup eVlastníci, který aplikaci pro mobilní hlasování vyvíjí, urychlit její adopci. „Upřímně si myslím, že teď pro žádné SVJ neexistuje rozumný důvod naši aplikaci nepoužívat. A doufám, že se členové budou ptát, proč se stále musí fyzicky účastnit schůzí, když alternativa existuje, je snadno dostupná, a dokonce je zdarma,“ vysvětluje Ondřej Bělecký, spoluzakladatel startupu eVlastníci.

Autor: Ondřej Bělecký
Zdroj: evlastnici.cz

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu