Papírové Vánoce aneb Co může dát Ježíšek do obálky

KOMERČNÍ ČLÁNEK
Publikuje: František Veselý — 20. 12. 2022
Zdroj: / Autor: František Veselý, redakce
Úvodní stránka » Kokteil » Papírové Vánoce aneb Co může dát Ježíšek do obálky

Vyberete, zaplatíte, vytisknete… Vouchery a různé poukazy mají své kouzlo nejen o Vánocích.

A když nechcete, aby se to pod stromečkem hemžilo jen obálkami, můžete voucher zabalit do veliké krabice. Některé poukazy můžete vyřešit i třeba 24. prosince dopoledne, když ostatní hledají zlaté prasátko. Možností voucherů je nepřeberné, přinášíme přehled těch, které nás nejvíce zaujaly.

Klasikou už je třeba předplatné na různé časopisy, nebo poukaz na nákup do obchoďáku. Některé obchodní domy umožňují koupit poukaz na útratu v jakékoliv obchodě daného obchodního centra, někde pořídíte vouchery na každý obchod zvlášť. Jen dávejte pozor na platnost. Může se stát, že nabitá karta platí rok, ale nebo také jen do konce letošního roku. Vše si raději zkontrolujte.

Poukaz na vyšetření zraku

Oční centrum Praha (OCP) nabízí dárkové vouchery na vyšetření i operaci. Darovat se dá například poukaz na vyšetření sítnice, laserová operace zbavující dioptrií nebo operace PRELEX, zbavující brýlí po čtyřicítce. Přispět ale můžete i třeba svým blízkým na prémiové nitrooční čočky při operaci šedého zákalu. Vouchery jsou v ceně od 1 200 korun.

Mušle, chlebíčky, zákusky

Voucher restaurací

Nikdy neuděláte chybu, když obdarovaného pošlete dobře se najíst. A když to bude prostřednictvím voucheru Together, sám si vybere, jestli radši exotiku, českou klasiku nebo třeba mořské plody. Do skupiny Together patří podniky jako Vinohradský Parlament s poctivými českými recepty, asijská Sia, belgická brasserie Bruxx, Cukrář Skála s originálními cukrářskými výrobky, bistro Sisters s nejrůznějšími druhy chlebíčků, Foodway Catering a Potrefená Husa v Praze a Pardubicích.

Určitě voucher nabízí i vaše oblíbená restaurace v okolí. Pokud ne, můžete voucher vyrobit a pak prostě jen za své blízké zaplatit účet.

Dárková karta na cokoliv

Nevíte, co dát pod stromeček prarodičům? Určitě se podívejte po vitamínech a doplňcích stravy pro seniory. U našich partnerů Benu lékárnaDr. Max či Pilulka.cz naleznete spoustu produktů na posílení imunity a zdraví. Dalším tipem na užitečnou nadílku jsou nové brýle, které koupíte v GrandOptical a OptikDoDomu nebo třeba elektrický kartáček od Dr. Mayer (při platbě benefity Sodexo 15 % sleva na celý sortiment). Pokud byste chtěli babičku nebo dědu opravu překvapit, kupte dárkové knihy na e-shopu Familium, tam pořídíte například rodokmenovou knihu Strom naší rodiny.

Zážitky pro každého: cvrčci na talíři i jízda v tanku

Jedině zážitky vám nikdo nevezme. Tak je plnými hrstmi rozdávejte těm, co máte rádi! Inspirací i parťákem vám bude Adrop.cz, druhá největší ryze česká zážitkovka u nás. Jejich čerstvá vánoční nabídka uspokojí každého, kdo hledá nezapomenutelný dárek. Za pár desítek korun i desetitisíce. Najít ten správný dárek usnadňuje rozdělení na kategorie podle toho, na koho z blízkých si myslíte.

V hlavní vánoční nabídce jsou drobnosti jako třeba balení křupavých cvrčků pro odvážné gurmány, ale najdete tady taky výjimečné zážitky v hodnotě několika desítek tisíc. Darovat můžete zážitek ve vzduchu od výletu vyhlídkovým letadlem, klouzání na tandemovém paraglidu, vznášení se v privátním horkovzdušném balonu nebo pilotování ultralightu až po extrémní let v proudové stíhačce Aero L-29 Delfín. Řidičské schopnosti obdarovaného můžete posunout o několik tříd díky jízdě v lamborghini na uzavřeném závodním okruhu, jízdou ve formuli nebo školou smyku na polygonu se speciálním kluzkým povrchem, která absolventy připraví na možné krizové situace za volantem.

DŘÍVE JSME PSALI:

Ježíšek na splátku: Radost, co se nevyplácí

Nikola Macáková — 06. 12. 2022
Vánoce jsou téměř za dveřmi a obchodníci, ale i zprostředkovatelé či poskytovatelé úvěrů tak ze všech sil bojují o pozornost spotřebitelů.

Letos výrazně stoupl zájem o zážitky nějakým způsobem spojenými s armádou. Kdo se zajímá o toto téma, tomu udělá radost kurz střelby na střelnici, jízda ve vyprošťovacím tanku, výcvik zásahové jednotky SWAT, jízda Tatrou 815 v terénu nebo den po stopách druhé světové války.

Elektronika na max

Pokud chcete udělat opravdovou radost milovníkovi elektronické hudby, obdarujte ho vstupenkou na obří dnb halovku Let It Roll Winter 2023, která se uskuteční po tříleté vynucené pauze ve dnech 24. a 25. února v areálu PVA Expo Letňany. Nabídne lineup plný hvězdných jmen, jako jsou například britský hitmaker Wilkinson, holandské neurofunkové trio Black Sun Empire nebo populární britský producent Dimension.

Odpočinek podle vlastního gusta

Ano, mají to být svátky klidu, ale realita Vánoc je většinou úplně jiná. Co tedy ten klid a odpočinek nadělit pod stromeček? Na rezervačním portálu Spa.cz můžete vybírat z více než 3 200 lázeňských a wellness pobytů v České republice a dalších pěti zemích střední Evropy roztříděných do několika kategorií. A pokud nechcete vybírat za druhé, pořiďte jim voucher s libovolnou hodnotou. Budete tak mít jistotu, že se jim pobyt bude skutečně líbit.

Akční dovolená

Máte doma zimního nadšence a hledáte zimní dovolenou, kde vám do puntíku splní všechna přání? Vyražte do italského Livigna.  Zdolávejte vrcholky na skialpech, zažijte křupající sníh pod fatbiky nebo se vznášejte nad městečkem jako pták na paraglidu. Nasajte olympijskou atmosféru, projeďte se po závodních tratích a po dojezdu si užijte vítězný pocit. Užijte si 115 kilometrů sjezdovek, celoroční azuro a stabilní sněhové podmínky.

Ať už se rozhodnete pro voucher na zimní pobyt nebo například na luxusní delikatesy, určitě chybu neuděláte. Poukázky jsou ve většině případů přenosné, takž pokud je nevyužije obdarovaný, může voucher věnovat někomu jinému.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu