Hudebník Peter Aristone vyráží na evropské turné k albu The Hit

FOTOGALERIE VIDEO
Publikuje: Nikola Macáková — 29. 09. 2022
Zdroj: Marta Říhová / Brainzone
Úvodní stránka » Kokteil » Hudebník Peter Aristone vyráží na evropské turné k albu The Hit

Český zpěvák, skladatel a producent vyráží na dva roky covidem odkládané evropské turné k albu The Hit. Nový singl je na světě!

U této příležitosti vydává další singl z tohoto alba, které vyšlo v roce 2020. K novince s názvem Wishing Well právě vychází také videoklip, který se natáčel v New Yorku.

Videoklip vznikl během natáčení dokumentu o albu The Hit. Všechny záběry jsou natočené ve studiích Mission Sound v Brooklynu a Alice’s Restaurant Marka Platiho na Manhattanu. „V klipu jsem se snažil zachytit pohodu a radost z kreativního procesu, který jsme si všichni moc užili,“ popsal natáčení režisér klipu i dokumentu Adam Kořínek.

Videoklip vznikl během natáčení alba The Hit s producentem Markem Platim. Spolupráce s renomovaným producentem byla pro mě splněný sen, jsem rád, že ve videoklipu se podařilo zachytit atmosféru a radost při tvorbě hudby k poslednímu albu. Měl jsem možnost poznat Ameriku v mnoha podobách a New York mi připadal nejvíce inspiratní“, zavzpomínal na natáčení Peter Ariston.

U této příležitosti vydává klip k novému singlu Wishing Well. Natáčelo se v New Yorku.

Na plánované turné po Evropě se hudebník vydá koncem září s novou kapelou. V rámci tour odehraje sedm koncertů s americkým písničkářem Marcem Broussardem, se kterým v minulosti koncertoval po celé USA. Nyní koncertní šnůra bude pokračovat do Holandska a Londýna. „S kapelou se moc těšíme, turné bylo několikrát přeloženo kvůli covidu, takže jsme měli i hodně času zkoušet. Jsme ready,“ říká s úsměvem Peter Aristone. Fanoušci Petera Aristoneho se mohou těšit také na novou desku, na které zpěvák právě pracuje.

Související témata
Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu